Zöld kampány az Allee-ban

A Föld megóvására hívja fel a figyelmet 2018. április 6-22. között az Allee Bevásárlóközpont ingyenes programsorozatával. Látványos divatbemutatók, magyar dizájnerek kiállítása, interaktív zöld otthon, szemléletformálás magyar civil szervezetek előadásában, valamint kézműves foglalkozások várják mindazokat, akik számára fontos a zöld gondolkodásmód.

A bevásárlóközpont fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért környezettudatos működését tovább kívánja erősíteni a Föld napi fogadalmával. Az Allee energia-megtakarítási projektje keretében olyan energiatakarékos módszert vezet be, ami a komfortérzet romlása nélkül az elektromos fogyasztást 10%-kal, a hőfogyasztást 15%-kal csökkenti. Ezzel az intézkedéssel csökkenti a bevásárlóközpont ökológiai lábnyomát és a szén-dioxid-kibocsátást.

Fergeteges divatbemutatók

Lukács Gabi és Lakatos Márk álmodta meg azt a divatbemutató-sorozatot, amely április 13-15 és 20-22. között lesz látható az Allee aulájában. A látványos show-műsor keretében artisták, táncosok közreműködésével jelenítik meg nemcsak az öltözködés, hanem a környezetbarát közlekedés, a szelektív hulladékgyűjtés, újrahasznosítás, globális felmelegedés és a veszélyeztetett állatfajok témáit is.

Stílusos, környezettudatos és újrahasznosított ruhamodellek kiállítása várja az érdeklődőket a földszinten a kampány teljes ideje alatt. A magyar dizájnerek alkotásai vállaltan az ökotudatos gondolkodás alapján születtek meg.

Interaktív zöld otthon – gyakorlati tanácsok

Interaktív demószoba várja a gyakorlatban is környezettudatosan cselekvőket. A látogatók praktikus ötleteket kaphatnak, ha megtekintik és kipróbálják a kihelyezett, újrahasznosított alapanyagokból készített bútorokat, lakberendezési tárgyakat, okosotthon funkciókat.

  • Megosztom