YouTube-on erősít az Avon

Az Avon idén új videósorozatot indított a YouTube csatornáján Avon Szépségműhely néven, ahol a nézők inspirálódhatnak, és hasznos tippeket sajátíthatnak el a For Her blog és a LakkomLakkom blog szerzői illetve az Avon szakértői segítségével. Ráadásul most év végen egy újabb magyar szépségblogger, Csizmadia Gabriella is csatlakozott a sorozathoz.

 

 

Hogyan fessünk füstös szemet, vagy varázsoljunk egy nappali sminkből néhány ecsetvonással egy vagány esti sminket? Hogyan alapozzunk és kontúrozzuk arcunkat vagy milyen egyszerű technikákkal dobjuk fel manikűrünket? Többek közt ezekkel és még számos más érdekes trükkel és praktikával, illetve számos Avon újdonsággal vár minden hölgyet az Avon Szépségműhely.

 

A videó sorozat főszereplői és egyben házigazdái magyar bloggerek, akik otthonosan mozognak a szépség világában. A smink és a bőrápolás terén a For Her blog szerzője, Urbán-Váradi Alexandra, illetve most novembertől Csizmadia Gabriella osztja meg tudását és ötleteit a nézőkkel, míg a manikűr területén a LakkomLakkom blog írója, Rigó Edina mutat otthon is egyszerűen kivitelezhető, mégis mutatós körömdíszítő technikákat. A sorozat egyes epizódjaiba ráadásul Szabó Doris, az Avon sminkmestere és Istenes Kata, az Avon bőrápolási szakértője is csatlakoznak, akik további hasznos információkkal és technikákkal látják el az érdeklődőket.

 

Az Avon Szépségműhely kéthetente jelentkezik új videóival, melyek az Avon YouTube csatornáján érhetőek el.

 

  • Megosztom