X-Faktor: Így áll a verseny a Facebookon

Továbbra is tartja előnyét Serena Rigacci a Facebookon, akit nem sokkal lemaradva Ricco és Claudia duettje követ, míg a harmadik helyen, jócskán leszakadva Tóth Bettina áll. Ha a Facebook-rajongók aránya a szombati versenyen is így alakul, az X-Faktor idei évadának legnagyobb esélyese az olasz lány.

Hamarosan elérkezik az X-Faktor hetedik évadának döntője, a következő szombaton már csak a legjobb öt előadó mérkőzik meg a bentmaradásért. A Front Page Communications e heti gyorselemzése szerint Serena Rigacci továbbra is stabilan áll az első helyen 14,5 ezer követőjével, míg Ricco és Claudia párosának nem sikerült behozni a lemaradásukat Serenához képest, így továbbra is a másodikak 12 ezer rajongóval. A dobogó harmadik fokán ezen a héten is Tóth Bettina (6,1 ezer rajongó) áll, igaz jelentősebb elmaradással az első két helyezetthez viszonyítva. Az első élő show óta ők állnak az első három helyen, így esélyes, hogy a döntőben is őket láthatjuk majd versenyezni a győztes címért. A versenyzők Facebook-oldalaira nagyobb figyelem irányult a múlt heti kisebb visszaesés óta, ami az új követők számában is megmutatkozik.

A Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu adatait tekintve az egy hét alatti növekedés alapján Serena Rigaccit (2 ezer) Ricco és Claudia (1,6 ezer rajongó), valamint Tóth Bettina (0,9 ezer rajongó) követi a képzeletbeli dobogón. Facebook-rajongószámát tekintve Berta Dánielnek lehet félnivalója, aki mindössze 2,2 ezer rajongóval rendelkezik, jócskán leszakadva a negyedik helyezett Gulyás Roland 5,2 ezer rajongójától.

ze 2,2 ezer rajongóval rendelkezik, jócskán leszakadva a negyedik helyezett Gulyás Roland 5,2 ezer rajongójától.

  • Megosztom