X-Faktor: fordult a kocka

Az X-Faktor idei évadának története során először nem Serena Rigacci rendelkezik a legtöbb rajongóval a Facebookon: egy hajszállal lehagyta őt Ricco és Claudia duettje – derül ki a Fészbuker.hu adataiból. A páros hetek óta nagyobb ütemben növeli rajongótáborát a social mediában mint az olasz lány, kérdés, hogy ez a hajrá elég lesz-e a hétvégéi döntőben is, és először a magyar X-Faktor történetében csapat nyeri-e a tehetségkutatót. A harmadik helyen Gulyás Roland áll.

Szombaton vége lesz az X-Faktor hetedik évadának, így végre megtudhatjuk, ki bizonyul a szériából a legjobbnak. A Front Page Communications e heti gyorselemzése szerint fordulat történt az élen, és a kezdetektől a dobogó legfelső fokán álló Serena Rigaccitól, (17,7 ezer rajongó) ha csak alig száz rajongóval, de elvette az első helyet Ricco és Claudia párosa (17,8 ezer rajongó).

Ha a Facebookon kialakult erősorrendet nézzük, akkor a verseny legkevésbé esélyes versenyzője Gulyás Roland (6,4 ezer), aki mindvégig jócskán lemaradt a dobogóról, de Tóth Bettina kiesésével feljebb léphetett. A Facebook-toplista legnagyobb kérdése, hogy az ott kialakult sorrend és erőviszonyok mennyire jelennek meg a szombati szavazások során. Bradács András, a Front Page Communications szakértője szerint eddig mindenesetre olyan nem esett ki a versenyből, aki a Facebook-toplista élén szerepelt volna, így a mostani erősorrend támpontot jelenthet a szombati döntő előtt.

  • Megosztom