Wonder Woman a BrandManiában

Sok milliós vagy akár több tízmillió dolláros szerződések sem riasztják vissza a márkákat attól, hogy topsztárokkal dolgozzanak együtt. A BrandMania stábja ezúttal Párizsban járt, ahol Gal Gadottal, vagyis Wonder Womannel is interjút készítettek.

Néhány hete Párizsban mutatta be legújabb okostelefonját, a P20-at a Huawei, ami az amerikai és európai piacot is meghódítaná. Ehhez persze nagyon komoly sztár is kell, a Wonder Womant alakító Gal Gadot lett a márka arca. A BrandMania stábja interjút is készített vele a francia fővárosban, amiből többek között kiderül, hogyan változtatta meg az életét a szerep, és hogyan boldogul a legújabb technológiával.

A BrandMania legújabb adásából azt is megtudhatják a nézők, hogy az Adidas évente mennyit fizet Messinek és mennyire jött be Bruce Willis-nek a Hell Energy.

A műsorban megszólal Pantl Péter, a Hell Energy marketing igazgatója, Oláh Ildikó, az Adidas Magyarország sportmarketing vezetője és Ament Amarilla, a Huawei Technologies Hungary marketing vezetője is.

BrandMania ma éjjel 01:10-kor az RTL Klubon, a műsor előzetesét itt nézheti meg.

  • Megosztom