Windows 10 – ideje frissíteni!

A Windows 10 már 300 millió aktív eszközön fut világszerte. Kevesebb mint egy év alatt a Windows 10 vált az egyik legnagyobb online szolgáltatássá. Az ingyenes ajánlat azonban hamarosan lejár!

 

A Windows 10 hónapról hónapra egyre jobb lesz: novemberben nagyszerű újítások érkeztek, és még több érkezik a Windows 10 Anniversary frissítéssel ezen a nyáron. Természetesen, mivel a Windows 10 szolgáltatásként érhető el, minden Windows 10 felhasználó élhet a frissítésekkel – ingyenesen.

 

Ha valaki még nem élt az ingyenes Windows 10 frissítés lehetőségével, itt az idő! Az ingyenes Windows 10 frissítési ajánlat ugyanis 2016. július 29-én lejár, és utána a Windows 10 csak új eszközökön, vagy a Windows 10 teljes verziójának megvásárlásával lesz elérhető.

 

Az emberek otthon, az iskolákban, a kis- és közepes vállalkozásoknál, a nagyvállalatoknál és egyéb szervezeteknél egyre többen és többet használják a legújabb operációs rendszert. Néhány érdekes példa erre:

  • Csak márciusban több mint 63 milliárd percet töltöttek a felhasználók a Microsoft Edge böngészőben, ami 50 százalékos növekedést jelent az utolsó negyedévhez képest.

  • Az emberek több mint 9 milliárd órát játszottak a rendszerben a Windows 10 megjelenése óta, ami abszolút rekord.

  • A Windows 10-zel érkező alkalmazásoknak (mint a Photos, a Groove Music és a Movies&TV) minden hónapban több millió aktív felhasználója van. A Photos applikációt például 144 millióan használják rendszeresen.

  • A Windows Áruház is napról napra bővül olyan új Universal Windows Platform alkalmazásokkal, mint a Facebook, az Instagram és a Facebook Messenger, a frissített UWP appokkal, mint a Vine, a Netflix és a Twitter, és az olyan népszerű PC-s játékokkal, mint a Rise of the Tomb Raider és a Quantum Break.

  • Megosztom