Webshopot indított a Rádió 1

Elindult a Rádió 1 webshopja. A szolgáltatással a rádió egy régóta fennálló hallgatói igényre reagált, amikor a vásárlók számára elérhetővé tette egyedi tervezésű, brandingelt termékeit.

A Rádió 1 webshopjának alapkínálatában pólók, pulóverek, bögrék, noteszek mellett maszkok is találhatóak. Ez a termékskála a jövőben folyamatosan bővül majd.

„Számtalan megkeresést kaptunk személyesen a korábbi rendezvényeinken és üzenetben, e-mailben is, amelyekben arról érdeklődtek a hallgatóink, hogyan tudnának vásárolni a Rádió 1 logójával ellátott maszkot, kulacsot vagy éppen pulóvert, pólót – árulta el Károlyi Mónika, a Rádió 1 brandmenedzsere. – Ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a webshopunkat, első körben alaptermékekkel, de ez a kínálat a jövőben folyamatosan bővül akár szezonális, akár állandó termékekkel. Ezeknek a mintái egyedi tervezésűek, és mindegyik illeszkedik a Rádió 1 imidzséhez.”

Természetesen továbbra is lesznek olyan exkluzív ajándéktárgyak, mint például Balázsék nyereménycsomagja, amelyhez kizárólag akkor juthatnak hozzá a hallgatók, ha játszanak és nyernek.

 

Fotó: Rádió 1

  • Megosztom