VIVA Comet: megvannak a győztesek

Június 13-án este a zenecsatorna az elmúlt 12 hónap legmenőbb magyar előadóit díjazta, akik nem csak hangjukkal, hanem rajongói táboruk aktivitásával is kiemelkedtek vetélytársaik közül. A legjobb férfi előadó Young G lett, a női előadóknál Radics Gigi nyert.

 

A tegnapi díjátadón kiderült, hogy a legjobb együttesnek járó Comet-gömböt a Children of Distance zsebelte be. „A legjobb új előadó” a Bermuda, míg „A legjobb videoklip” tulajdonosa a Mary PopKids és a Punnany Massif zenekarok lettek, a Mosoly című videóért. A frissen bejelentett közösségi médiás díjat Majka-Curtis-BLR kapta.

 

A díjátadót a VIVA élőben közvetítette, a rajongók pedig több mint egymillió online szavazattal segítették kedvenceiket. Ezúttal a SuperFan díjnak köszönhetően arról is megbizonyosodhatott mindenki, hogy a magyarok igazán odaadó közönség, akik élnek-halnak a kedvenceikért!

 

A helyszínen tomboló közönséget olyan sztárok szórakoztatták, mint Wiley, aki a legmenőbb európai klubok hangulatát hozta el a Sportarénába. Fellépett többek között Majka- Curtis-BLR, akik szívszorító produkcióval készültek, Hien, a Tankcsapda, a Children of Distance, Fluor és Radics Gigi is.

  • Megosztom