Visszaváltják az EFOTT jegyeket

A korlátozások meghosszabbítása miatt idén nyáron nem lesznek hatalmas zenei fesztiválok. Az EFOTT is elmarad, a már megvásárolt jegyeket visszaváltják vagy jövőre is felhasználhatók.

“Bizonyára Ön is értesült a rendezvényekre vonatkozó kormánydöntésről, azaz a korlátozások meghosszabbításáról. Az EFOTT szervezői nevében ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a szabályzás értelmében a 2020-as EFOTT fesztivált nem tudjuk megtartani” – olvasható az EFOTT közleményében.

A szervezők lehetőséget biztosítanak a 2020-as EFOTT-ra elővételben vásárolt jegy- és bérlettulajdonosoknak a voucherek 2021-es évre való átvitelére, illetve 3%-os kezelési költség mentén történő visszaváltására is. Emellett arra kérik a fesztiválozókat, hogy amennyiben módjukban áll, használják fel jegyüket a következő nyáron, ezzel segítve a jövőre vonatkozó szervezési munkálatokat. A jegyek 2021-re történő átkonvertálásával kapcsolatban a vásárlóknak jelenleg nincs teendőjük, a voucherek automatikusan érvényessé válnak a 2021-es EFOTT-ra. Akik a visszaváltás mellett döntenek, a rendezvény weboldalán tájékozódhatnak majd az ügyintézés részletes menetéről.

  • Megosztom