Visszatérhet az RTL-re a börtönviselt Stohl

A Blikk értesülése szerint hamarosan újra visszakerülhet az RTL Klubba Stohl András színész, aki akkortájt tűnt el a kereskedelmi adóról, hogy ittasan okozott súlyos közúti balesetet, majd később börtönbe került.

Egész estés show házigazdájaként térhet vissza az RTL Klub képernyőjére a 48 éves Stohl András  – írja a Blikk, mely úgy tudja: a csatorna egyre inkább számol a színésszel, aki a több mint négyéves kényszerpihenő után mind gyakrabban kap lehetőséget a tévében.

A Blikk felidézi: Stohlt akkor menesztették a képernyőről, amikor 2010 májusában ittasan okozott súlyos balesetet. Börtönből való szabadulása óta is mindössze kétszer láthattuk a képernyőn: mindkétszer az X-Faktorban. Egyszer a tehetségkutató extra produkciójában 007-es ügynökként lépett fel, másodszor pedig Alföldi Róbert mentorsegédjeként szerepelt. Ősztől viszont megtörik a jég. Ahogy arról a Bors beszámolt: egy induló sorozat főszereplője lesz, a Blikk pedig megtudta, hogy a szintén ősszel képernyőre kerülő Got Talent házigazdájának szerepére is nagy esélye van. A napokban elindultak ugyanis a műsorvezetői castingok, amelyben Stohl Andrást is kipróbálták.

Több műsorvezetőt is meghallgatnak, ráadásul többféle felállásban is. Férfit férfival és nővel is. Például Szabó Zsófi neve is felvetődött, őt is behívták a castingra – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. A Blikk megkereste az RTL Klubot és Stohlt is, de nem kívánták kommentálni az információt.

A bulvárújság szerint a brit formátum alapján logikus lépés lenne, ha Istenes Bence és Stohl András együtt vezetné a Got Talent című produkciót.

  • Megosztom