Visszatér a Nicsak, ki vagyok? a TV2-re

A hétvégén két nagy showműsorában is egy harmadik produkciót promózott a TV2, a táncok között bejelentették, hogy még az ősszel visszatér a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada és két résztvevőről is lerántották a leplet, majd a Sztárban sztár közben egy újabb szereplő neve derült ki.

Úgy tűnik, a maszkos produkciót korát éljük, az RTL Klubon nagy sikerrel fut az Álarcos énekes, a TV2 pedig a hétvégén bejelentette, hogy még idén ismét jelentkezik a tavasszal szép eredményeket hozó Nicsak, ki vagyok?. A csatorna táncos showműsorában, a Dancing with the Stars-ban Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezették fel a hírt, majd egy rövid videót is lejátszottak, amiből kiderült, hogy Ábel Anita és Kajdi Csaba is ott lesznek a következő évadban.

Ezúttal azonban nem egy csapatban szerepelnek, hanem mindketten csapatkapitányok lesznek. A promó közben elhangzott az is, hogy még ősszel újrakezdődik majd a produkció.

Vasárnap a Sztárban sztár jött újabb részlettel, kiderült, hogy Pápai Joci is csatlakozik majd a műsorhoz, Kajdi Csaba csapatát erősíti.

A Nicsak, ki vagyok? kapcsán további részletekkel a következő hetekben jelentkezik majd a csatorna.

  • Megosztom