Világutazás a kanapénkról a Discovery-vel

Májusban a klasszikus és sokak által szeretett műsoraival segít a Discovery Channel a nézőknek, hogy az otthonaik kényelméből is bejárhassák a világot. Alaszkáról, utazásról, történelemről és vadvilágról szóló különleges programokkal és műsorokkal várja a csatorna a nézőket, hogy elkalauzolhassa őket a párás dzsungelektől egészen a jéghideg Alaszka lenyűgöző vidékére.

Azért, hogy minden otthonba elvigyék a világ megannyi csodáját, a Discovery Channel különleges, háromórás blokkokból álló, kalanddal és izgalommal teli műsortervvel készült, amelyet utazással kapcsolatos műsorok követnek majd minden hétfőtől péntekig, amelyek között mindenki találhat magának valami kedvére valót.

Extrém vasutak Alaszkában (Hétfő-Péntek, 13:00) – A sorozat a bátor csapat mindennapjait követi nyomon, akik szinte megállás nélkül halálos lavinákkal, fagypont alatti hőmérsékletekkel és veszély vadvilággal küzdenek azért, hogy működőképes maradhasson az életmentő vasútvonal. Hatalmas jéghegyekkel, befagyott sínváltóval és törött sínekkel kell megküzdeniük, miközben a munkájukat végzik.

Alaszka, a végső határ (Hétfő-Péntek, 12:00) – A sorozat bemutatja a természet és az ember hősies küzdelmét. Nyomon követhetjük négy bátor csapat útját, amint extrém hideggel és éhes medvékkel dacolva új otthont alapítanak maguknak a kegyetlen tundrán. Csodálatos légi felvételek és elsöprő panorámák segítségével mutatja be a sorozat Amerika végső határának szépségeit. Vajon sikerül a bátor kalandoroknak túlélnie a terület kemény próbáit?

Farmmentők (Hétfő-Péntek, 15:00) − A közművektől teljesen távol költöző, önellátásra berendezkedett családoknak gyorsan és sokat kell tanulniuk. Hogy megmentsék birtokukat, túlélési szakértőket hívnak, hogy felkészítsék őket a legrosszabbra. Marty Raney túlélő-szakrétő, farmer lánya, Misty és vadász-halász fia, Matt segítségével tanítja meg a családokat a túléles alapszabályaira. Minden egyes rész végén a zöldfülű túlélők döntés elé kerülnek: összeszedik magukat és kibírnak így egy egész évet, vagy összepakolnak és visszatérnek a civilizációba?

Délután 17:00-tól a háromórás kalandokkal teli blokk során a Discovery legkedveltebb utazós műsorai várják a nézőket, hogy bejár hassák a legkülönlegesebb helyeket a világon.

Lenyűgöző vízparti otthonok – Nézzük, mi kerekedik ki abból, ha a vízimádatot képzelőerővel és innovációval kombináljuk! A sorozatunkban bemutatott lenyűgöző vízparti otthonok tulajdonosai szemkápráztató vízparti épületeket hoztak létre családjuk és önmaguk számára. Legyen az egy várárok szerű vízkerítés vagy egy lassan csordogáló patak, amely keresztülfolyik a házon, netán egy mesés vízi park az udvar végévben, a felsorakozatott épületek kiszélesítik képzeletünket, hogyan is lehet a víz közelében élni.

A lehetetlen szálloda: Leszámolás – A győztes mindent visz – négy szállodatulajdonos versenyez a 25.000 dolláros fődíjért! A tulajdonosok egymás szállodáiban töltenek egy-egy éjszakát, majd pontozzák élményeiket. A legtöbb pontot összegyűjtő hotel lesz a nyertes!

Legendás helyek – Josh Gates úton van a bolygó legikonikusabb helyeire. Minden célállomáson elmerül a legendákban, amik híressé tették azt, és megosztja velük élményeit, melyeket a csodálatos látképet adnak neki.

Ahogy a májust az extrém élmények és a felfedezés határozza meg, a Discovery Channel tovább fokozza az izgalmakat: május 28-án csütörtökön 20:00-tól érkezik az Aranyláz Alaszkában: Parker útjának legfrissebb, negyedik évada és a Csupasz túlélők: Egyedül premier epizódja május 18-án, hétfőn 21:00-kor a Discovery műsorán!

  • Megosztom