Világsztárral kampányol a Columbia

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. A közös munkát egy humoros teaser videóval jelentették be, amiben Efron és testvére munkára jelentkezik a sportruha-márka 93 éves atyjához, Gert Boyle-hoz.

 

Nagy dobásra készül a Columbia, az új Baywatchban is szereplő Zac Efronnal megvalósítandó közös őszi kampányukat nemrég jelentették be egy humoros teaser videóval. Ebben Efron és testvére a Columbia Sportruházatát szeretnék tesztelni. A szigorú pályázati eljárás részeként a Columbia vezetője, a 93 éves Gert Boyle (az ő szülei alapították a céget) beszélget el velük, végül a vicces és helyenként kellemetlen állásinterjút követően megkapják a munkát. A körülbelül másfél perces teaser itt nem ér véget, a hamarosan megjelenő teljes kampányvideóban azt is megnézhetjük majd, hogyan tesztelik a Columbia felszereléseit a lehető legnehezebb körülmények között.

 

A ruhák és felszerelések tesztelése egy USA-beli nemzeti parkban történik majd. A teljes kampányvideót hamarosan bemutatják, azonban jó hír, hogy addig sem maradunk videó nélkül. Íme a mostani teaser videó, melyben az állásinterjú humoros és olyakor izzasztó részeit láthatjuk.

 

 

  • Megosztom