Világsztárokkal erősít a FilmBox

Al Pacino, Nicole Kidman és Leonardo DiCaprio csak néhány név a sokból: a FilmBox csatornák a legnagyobb hollywoodi sztárokkal és az elmúlt évek nagy sikerű mozifilmjeivel jelentkeznek tavasszal.

A legnagyobb hollywoodi sztárokat hozza el nappalinkba a FilmBox tavaszi kínálata. Többek között Al Pacinót a Manglehorn – Az elveszett szerelemben, Nicole Kidmant a Vicceskedőkben, Leonardo DiCapriót pedig a Django elszabadul című filmben láthatják a nézők. A felhozatal ráadásul nem csak nagy nevekben bővelkedik, de a filmes műfajok terén is meglehetősen színes. A drámák kedvelői a Colin Firth főszereplésével készült, megtörtént eseményeket feldolgozó alkotás, A kegyelem című filmnek örülhetnek; de a 2017-es évből egy thriller (Menedék) is érkerzik; illetve májusban debütál a horror rajongók körében népszerű Fűrész filmek legújabb darabja is, a Fűrész – Újra játékban.

Tavasz lévén természetesen a romantikus filmek kedvelői sem maradnak premier nélkül. A FilmBox Premiumra ebben a hónapban két új alkotás is érkezik. Április 21-én kerül képernyőre a Lélegzetvétel című film, illetve 23-án este 9 órától a fiatalabb korosztályt megcélzó Éjjeli napfény. Ez utóbbi különleges keretek között meséli el egy tinédzser lány első szerelembe esésének történetét. A 17 éves Katie egy olyan betegségben szenved, ami miatt kerülnie kell a napfényt. Mivel nappal a saját szobájának rabja, éjszakánként kénytelen élni a kamaszok szokásos életét. Miután Patrick betoppan az életébe, minden estét együtt töltenek, a fiú elől azonban elhallgatja az igazságot saját állapotát illetően.

Egyszerre könnyedebb és komolyabb a Nicole Kidman főszereplésével készült Vicceskedők, mely a vígjáték és dráma jegyeit vegyíti. A történet egy olyan diszfunkcionális családról szól, ahol a szülők a gyerekek minden pillanatát filmre vették, hogy nevettessék velük az embereket. A felnőtt testvérpár egy nap arról értesül, hogy a szülőknek nyoma veszett, ám nem lehetnek teljesen biztosak abban, hogy komoly-e a baj, vagy csak egy újabb különös tréfával van dolguk. A filmet a FilmBox Extra HD április 6-án 21:00-kor vetíti.

A mozifilmeken kívül minőségi sorozatokból is bőven válogathatnak majd a nézők. A FilmBox Premiumon a Katedrális, a FilmBox Pluson a Farkasbőrben, a FilmBoxon pedig a Merlin kalandjai jelentkezik premier részekkel. Ezen kívül újra látható lesz Az ifjú pápa, A Mediciek hatalma, a Sherlock, a Gyilkos Nap és A visszaeső is.

  • Megosztom