Világsztárok érkeznek Budapestre

A világ egyik legmenőbb agilis menedzsment szakértője, a magyar startup-világ legbefolyásosabb nője és a Forbes Coaching Tanácsának tagja mind ott lesznek a februári vezetőknek szóló nemzetközi Stretch konferencián.

Milyen a jó vezető? Hogy lehet lépést tartani a digitális változásokkal és generációs különbségekkel a munkahelyen? Ezekre a kérdésekre ad választ a két magyar sikersztori, a Prezi és az IBM Budapest Lab közös, nemzetközi konferenciája, a Stretch. Hetedszerre töltik meg az Urániát a világ minden tájáról érkező startupok és vállalatok vezetői, hogy hatékony szervezetfejlesztő praktikákat osszanak meg egymással.

Február 13-14-én minden eddiginél sokszínűbb programmal tér vissza a kétnapos esemény, ahol az agilis transzformáció, a coaching, a vállalati kultúra, a projekt- és teammenedzsment kerül középpontba. Tizenhét előadó ad választ a digitális technológiához, kommunikációs és stratégiai tervezéshez, szervezetfejlesztéshez és munkavállalók boldogságához kötődő kihívásokra.

Budapestre érkezik Jurgen Appelo, a világszerte ismert Management 3.0 szellemi atyja, aki vállalatvezetőknek és termékfejlesztőknek segít az üzleti innovációban. Itt lesz Kate Wardin, aki a szoftverfejlesztés emberközpontú menedzseléséről beszél, Hendrik Haandrikman, aki a legforróbb magyar startup, a Bitrise gyors növekedéséről és szervezetfejlesztésről oszt meg bennfentes titkokat. Pistyur Veronika és Miklós Melinda a Bridge Budapest és Nyitottak Vagyunk kezdeményezésein keresztül mutatják be, hogyan lehet felelős üzleti magatartással vállalható üzleti kultúrát építeni. A konferencia honlapján még több inspiráló és gyakorlati előadásból lehet csemegézni.

A szervezők kötetlen networkinggel, partival és workshopokkal támogatják a felső- és középvezetők, trénerek, HR-partnerek és IT projektmenedzserek szakmai fejlődését, hogy elérjék 2020-ra kitűzött üzleti céljaikat.

  • Megosztom