Világpremierre készül a BMW

A szeptember 12-22. között megrendezett Frankfurti Nemzetközi Autószalonon első ízben gurul ki a nagyközönség elé a BMW X6 és a BMW 1-es sorozat harmadik generációja, a BMW 8-as Gran Coupé, a BMW M8 sportautó-kvartett, az új BMW 3-as Touring és az új BMW X1, valamint a sportos vezetési élmény jövőjét megelevenítő BMW Vision M NEXT tanulmányautó.

A 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon a BMW a vezetés élményének jövője köré építi fel színpadát: végtelenül széles modellpalettája iránymutató innovációi és továbbfejlesztett újdonságai mellett a bajor prémiumgyártó azon elbűvölő tanulmányautóit és úttörő technológiai megoldásait is reflektorfénybe gurítja, amelyek az elkövetkező években jelentős mértékben meghatározzák majd a személyes mobilitás fejlődését. A 68. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon kiállított új modellek a BMW Group portfóliójának rendkívüli sokszínűségét, valamint a „Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégia részeként megfogalmazott négy technológia-fejlesztési alappillér, az intelligens szolgáltatás-paletta innovációira épülő, nagymértékben automatizált, tökéletesen hálózatba kapcsolt, tisztán elektromos meghajtású személyes mobilitás terén mutatkozó innovációs márkaerősséget éltetik.

A BMW márkatörténetében véghezvitt eddigi legátfogóbb modellújítási és -fejlesztési hullám eredményeként a BMW Group 2019 januárja és júniusa között több gépkocsit adott el világszerte, mint a korábbi pénzügyi esztendők első hat hónapjában bármikor. A müncheni központú vállalatcsoport ezzel továbbra is a világ legsikeresebb prémiumautó-gyártója, amely az összes jogi követelménynek, technikai előírásnak és egyéni preferenciának maradéktalanul megfelelő modelljeivel a világ több mint 160 országában szolgálja ki ügyfeleit. Rugalmasan alkalmazkodó értékesítési stratégiája és változatos termékportfóliója mellett a BMW a prémium szegmens legátfogóbb hajtáslánc-technológiai palettájával büszkélkedhet, amelyen a leghatékonyabb benzines és dízelüzemű motorokkal szerelt, hagyományos belsőégésű technikákon túl tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiák is megtalálhatók. Az elmúlt évek során a BMW Group jelentős mértékű járműfejlesztési előnyre tett szert riválisaival szemben a rugalmasan alkalmazható járműstruktúrák kidolgozásával, amelyeknek köszönhetően bármelyik modellsorozatát a változó piaci követelmények és ügyféligények szerint, gyorsan és hatékonyan, különböző hajtáslánc-technológiákkal felszerelve képes korszerűsíteni, illetve aktualizálni. A bajor prémiumgyártó gyártási rendszerének eme kiváltképp ügyfélközpontú rugalmasságát a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő BMW X3 Sports Activity Vehicle modell is kiválóan illusztrálja, amelyet 2020-tól különféle belsőégésű erőforrásokkal, plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával és tisztán elektromos meghajtással is megrendelhetnek a márka ügyfelei. A BMW Group azon magas fokú szaktudása, amellyel még a legösszetettebb, bámulatosan sokrétű technológiákat is képes tökéletesen a különféle járműstruktúrákba integrálni, a vállalatcsoport meghatározó piaci pozícióját nyomatékosítja az autóipar beszállítói és újdonsült szereplői között kialakult, végtelenül kiélezett piaci versenyben.

Az elektromos mobilitás piacvezető úttörője

Idejekorán kifejlesztett és sorozatgyártásba küldött modelljeivel a BMW Group a hálózatról tölthető gépkocsik piacvezető gyártójává nőtte ki magát, mindegyik riválisánál szélesebb modellpalettával szolgálva ki ügyfeleit. Németországban a vállalat abszolút piacvezetőnek számít a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt új gépkocsik értékesítése terén, miközben Európában és globális szinten is a legsikeresebb prémiumautó-gyártóként jegyzik.

A BMW 2-es sorozat, a BMW 3-as sorozat, a BMW 5-ös sorozat, a BMW 7-es sorozat, a BMW X5 és a MINI Countryman plug-in hibrid hajtáslánc-technológiáiban, illetve a BMW i modellekben bevezetett legkorszerűbb akkumulátorcella-technológia nem csupán az energiatároló egység egyetlen feltöltésével megtehető tisztán elektromos hatótávolságot, de a járműtöltéshez kapcsolódó kényelmi funkciók sorát is növeli, amelyekkel az elektromos mobilitás egyre több ember és egyre szélesebb célcsoportok számára válik kézzelfogható alternatívává. A hálózatról tölthető gépkocsik elterjedésével és az olyan digitális szolgáltatások kifejlesztésével, mint például a metropoliszokban kijelölt „zöld zónákat” automatikusan felismerő BMW eDrive Zones funkció, a bajor prémiumgyártó legújabb, Frankfurtban is bemutatkozó, plug-in hibrid hajtáslánc-technológiákkal szerelt modelljei a nagyvárosok széndioxid-terhelését is jelentős mértékben csökkentik.

2020-ban a BMW Group újabb hálózatról tölthető gépkocsikról rántja le a leplet, így többek között a BMW X3, a BMW X1 és a BMW 3-as Touring plug-in hibrid hajtáslánc-változatairól, valamint az első tisztán elektromos meghajtású MINI-ről, amely a 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon ünnepli világpremierjét. A MINI Cooper SE modellben a müncheni központú vállalatcsoport mindazon járműtechnológiai szaktudása egyesül, amelyet az elmúlt években a BMW i modellek kifejlesztése, illetve az úttörő technológiák házon belüli átörökítései során halmozott fel. 2023-ra a BMW Group huszonöt tagúra bővíti fel hálózatról tölthető modellpalettáját.

A BMW premierjei a 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő BMW X modellcsaládnak a legújabb Sports Activity Coupé modell világpremierje ad újabb lendületet: az új BMW X6 a 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be először a nagyközönség előtt, a kategóriateremtő BMW-ikon harmadik nemzedékével örvendeztetve meg a rajongókat. A frankfurti expó főbejáratánál található 11-es csarnokba kilátogató vendégeket a BMW jövőbe mutató tanulmányautói és koncepciói mellett a gyártó legújabb modelljei fogadják majd, amelyek a BMW által fémjelzett vezetési élmény megannyi szegmensben átélhető, végtelen sokoldalúságát hivatottak feltárni. Reflektorfénybe gurul többek között a kompakt kategória etalonjaként érkező BMW 1-es sorozat harmadik generációja, a négyajtós luxus sportautóként megálmodott BMW 8-as Gran Coupé, a sportosságáról és sokoldalúságáról ismert BMW 3-as Touring új nemzedéke, valamint az új BMW X1 is. Sőt mi több, a nagyközönség a 68. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon láthatja először a BMW X5 Protection VR6 névre keresztelt, speciális célú páncélozott modellt is, amely a minden terepen kikezdhetetlen teljesítményt a legmagasabb fokú személybiztonsági védelemmel párosítja.

A BMW Vision M NEXT tanulmányautó premierjével a bajor prémiumgyártó a vezetés legsportosabb élményének jövőképébe enged idő előtti betekintést. A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával felszerelt progresszív sportautó az igéző formanyelv és az úttörő hajtáslánc-technológia magával ragadó párhuzamát jeleníti meg.

  • Megosztom