Világbajnokkal kampányol a Mediwel

A FORBES-lista 25. helyén kiemelt világbajnok sportolóval, Nagy Viktor válogatott vízilabdakapussal készítette el új kampányát a Mediwel. Az egészségmegőrző és alakformáló termékeivel népszerűséget szerzett, a hazai piacon közel 9 éve működő Mediwel 2017 májusában egy amerikai találmányt, egy dinamikus fekvőtámaszgépet vezetett be a hazai piacra SCORPION PUSHUP néven.

 

Nagy Viktor világbajnok vízilabdakapust választotta új kampánya arcául a Mediwel. A Scorpion PushUp nevű dinamikus fekvőtámasz gép mellé olyan élsportolót keresett a cég, akivel könnyen tud azonosulni a célcsoport, és Viktor a Mediwel szerint sokakat meg tud szólítani közvetlenségével. A szolnoki klub első számú kapusa rendszeresen edz, kirobbanó formában van, de még számára is tudott újat mutatni, meglepetést okozni ez az innovatív fitnesz eszköz. Nagy Viktor jól bírta a fotózással és a forgatással járó rengeteg fekvőtámaszt, de meglepte a gép ereje, és a többnapos izomláz miatt örült, hogy a forgatás másnapján nem kellett vízbe szállnia egy tétmérkőzésen.

 

 

A Scorpion PushUp kampány elemei:

 

  • a Centrál és a Marquard Media felületek (print és online)

  • közterületi média (billboard, citylight)

  • Sláger FM, Music FM valamint a leghallgatottabb helyi rádiók (4 megyeszékhely)

  • országos kereskedelmi tévécsatornák saját gyártású műsorainak támogatói spotjai.

 

A SCORPION PUSHUP-hoz azonos néven futó Facebook oldal is készült, ahol egy jelenleg futó nyereményjáték keretében 3 db Scorpion PushUp dinamikus fekvőtámaszgépet lehet nyerni.

 

 

A SCORPION PUSHUP–ról

 

A dinamikus fekvőtámaszgép működése a világ egyik legkomplexebb és leghatékonyabb gyakorlatára, a fekvőtámaszra épül, kiszélesítve annak határait. A fekvőtámasz nem véletlenül az első számú izomerősítő gyakorlat a katonai kiképzőtáborokban és akadémiákon világszerte, hiszen a planking pozícióban végzett karhajlítás-nyújtás segítségével több, mint 5 izomcsoport dolgozik egyszerre: a felsőtesten a váll, a hát, a kar, a törzs és a hasizom, az alsótesten pedig a fenék, a comb és a vádli is. Hatékony – ugyanakkor nagyon nehéz gyakorlat. Statisztikák szerint a férfiak jelentős része csak néhány fekvőtámaszra képes, a nők pedig többségében a könnyített (térdelős) változatot tudják csak megcsinálni a felsőtest gyengébb izomzata révén. Így azonban az alsótest izmai nem vonódnak be a gyakorlatba.

 

A hagyományos fekvőtámasz azért nehéz, mert a saját súlyunk 60-70%-át meg kell emelnünk (egy 100 kilós férfi esetén ez 60-70 kg), és minden egyes fekvőtámasznál ugyanezzel a súllyal kell dolgoznunk, azaz nincs rá módunk, hogy a fekvőtámaszhoz felfejlődjünk, könnyebb súllyal kezdjünk és az erőnlétünk növekedésével fokozatosan nehezítsünk a gyakorlaton. Ezért adják fel sokan már néhány sikertelen próbálkozás után.

 

A SCORPION PUSHUP lehetővé teszi, hogy ennek az összetett mozgásnak, a fekvőtámaszban végzett karhajlítás-nyújtásnak a rezisztenciaszintjét mi magunk állítsuk be – erőnlétünknek, edzettségünknek, sportsérülés esetén pedig aktuális teherbírásunknak megfelelően. A készülék 15 különböző nehézségi fokon használható, azaz minden edzésnél beállíthatjuk, hogy aznap mekkora ellenállással, rezisztenciával szeretnénk dolgozni.

 

Kezdők számára óriási élmény, hogy ezzel az eszközzel elsőre is végre tudnak hajtani egy tökéletes fekvőtámaszt, és a fekvőtámaszban rejlő előnyöket (izomerősítő, zsírégető, csonterősítő, ízületekre kedvező hatást) már a legelején is élvezhetik. 4-6 hét rendszeres használattal látványos eredmény érhető el – az izmok, ízületek, csontok állapota, erőssége javul. Az összetett mozgásokra jellemző módon minél több izmot érünk el, annál több zsír elégetésére képes a szervezet, azaz a fekvőtámasz az alakformálás tekintetében is kiváló gyakorlat.

 

A haladóknak is hozhat újat a készülék, mert segítségével egy hibrid fekvőtámasz végezhető: a Scorpion PusUp-pal a klasszikus és az emelt lábas fekvőtámasz közti utat járjuk be. Gyors egymásutánban változtathatók az egyes fekvőtámasz típusok (pl. széles, tricepsz, gyémánt, repülő, ököl, fél-fél-egész fekvőtámasz, stb.), és a géphez tartozó csuszkák segítségével hard core elemekkel színesíthető az edzés.

 

 

 

 

  • Megosztom