Vigyázat, csúcsmobil érkezik!

A Honor bemutatta legújabb okostelefon csúcsmodelljét Londonban. A bemutató koncepciója a Beauty in AI (szépség a mesterséges intelligenciában) volt, és a készülék két úttörő, piacvezető technológiát hozott el a felhasználók számára.

Az első az AI 2.0 technológia, amit elsősorban a készülék duál-lencsés kamerájába építettek be. A másik a Honor 10 CMF[1]design: 3D-s üveg hátlap egy lenyűgöző nano-méretű optikai borítással, ami 15 rétegű csillámló színből áll. A Honor 10 Magyarországon június közepétől lesz kapható, 149 990 forinttól.

George Zhao, a Honor vezérigazgatója szerint 2016 előtt a telefonokat három színben gyártották: fekete, fehér vagy arany. A Honor 2016-ban bevezette a Phantom Blue, 2017-ben pedig a Phantom Grey színeket, most pedig a különleges Aurorát, ami valódi áttörést jelent az okostelefonok világában.

Innovatív készülékeivel és jól meghatározott piaci stratégiájával a Honor továbbra is piacvezető hazájában Kína első számú okostelefon e-márkájaként, és globálisan is gyorsan terjeszkedik. A márka indulása óta 100%-os növekedést ért el külföldön. Az Egyesült Királyságban a Honor View10 5 csillagos értékelést kapott a Stuff-tól, a Guardiantől, a T3-tól és a Recombu-tól is. Oroszországban már közel egy éve a harmadik helyen áll, fej-fej mellett a Samsunggal és az Apple-el. Indiában továbbra is a leggyorsabban növekvő okostelefon márkának számít és a top 5 márka egyike.

A Honor 10 fő jellemzői

AI 2.0 Camera, 24MP + 16MP hátsó kamera

Avantgarde dizájn, aurora üveg, ragyogás minden szögből

A sikkes és stílusos színeket a Paris Aesthetics Center fejlesztette ki

Divatos karakter: Honor FullView és ultrahangos ujjlenyomat-olvasó az üveg alatt

Függetlenül beépített NPU processzor

A legújabb EMUI 8.1-re alapul, EasyTalk nevű funkcióval is rendelkezik

  • Megosztom