Videós tippek a profiktól – hamarosan nyit a Video Academy

A Google szakértőitől és ismert hazai influencerektől leshetik el a Video Academy résztvevői a népszerű videós tartalmak készítésének titkait. A Google és a Marketing&Media magazin közös szervezésű rendezvényére most féláron lehet jelentkezni.

Kevesebb mint két hét, és megnyitja kapuit a Video Academy, melynek résztvevői többek között megtudhatják, hogy milyen a hazai YouTube-közönség, milyen kampány lehet sikeres a videómegosztón és hogyan lehet úgy reagálni a megváltozott fogyasztói igényekre, hogy közben a márkák hagyományos értékeit is megtartsák a cégek.

Az október 17-i rendezvény előadói között ott lesz Boros Botond, a Google Magyarország marketingvezetője, aki arra ad hasznos tippeket, hogyan lehet úgy reagálni a megváltozott fogyasztói igényekre, hogy közben végig relevánsak maradjunk márkánkkal. Kovács Péter, a YouTube hazai felelőse egy több mint 5000 YouTube kampányt elemző tanulmányt mutat be, amiből kiderül, hogy mi a sikeres YouTube kampány és kreatív titka, illetve hogy mi jellemező a hazai közönségre.

A Video Academy-n ott lesz a Post For Rent vezérigazgatója, Csiszár Gergő és Varga-Szilágyi Zsolt, a cég ügyvezetője, valamint ismert influencerekkel is lehet majd találkozni. Az esemény része lesz egy kétórás videós workshop is, melynek végeztével a résztvevők egy konkrét tervet állítanak össze saját márkájukra szabva, hogy mely csatornákon, milyen emberek számára, milyen videóstratégiát érdemes készíteniük, s hogy annak sikerességét milyen mérési és performansz indikátorok mentén érdemes megítélniük.

Ráadásul megváltozott a rendezvény részvételi díja, így féláron lehet ellesni a videózás trükkjeit a profiktól.

A Video Academy október 17-én, 13 órától lesz a helyszín pedig a HubHub lesz (Budapest, 1061, Király utca 26.). Jelentkezni a linda.lazar@marketingmedia.hu e-mail címen, vagy az esemény honlapján található regisztrációs űrlapon keresztül lehet.

A rendezvényről további részletek itt olvashatók.

  • Megosztom