Videó- és fotópályázatot a hirdetett a WMN és a Canon

Mindenki másképp éli meg a járványhelyzetet és a vele járó izolációt, más megküzdési módokat keresett és alakított ki magának a karanténban. A minket körülvevő bizonytalanságban sokan találtak menedéket az alkotói tevékenységben, ami nehéz helyzetekben fontos kapaszkodót jelenthet a lelki egészségünk megőrzésében. A WMN és a Canon Magyarország közös, április 1-jén indított videó- és fotópályázatában így arra kérik a résztvevőket, mutassák be, ők milyen alkotói tevékenységből merítettek erőt elmúlt egy évben. A pályaműveket május 2-ig várja a WMN szerkesztősége, a legjobb alkotás jutalma pedig egy Canon EOS M50 MII fényképezőgép.

„Nektek mi segített megkapaszkodni a vírushelyzetben? Ti milyen alkotói tevékenységből merítettetek erőt? Milyen sikereket értetek el benne?” – ezekre a kérdésekre vár választ fotó vagy videó formájában a WMN és a Canon Magyarország közös videó- és fotópályázata, amely a jelenlegi karanténhelyzetre reagál, és amelyre a pályaműveket május 2-ig várja a WMN szerkesztősége.

A pályázat ötlete a WMN és a Canon Magyarország jó ideje fennálló együttműködésének egyik új, fontos állomása. „Régóta szerettünk volna közös kampányt indítani a márkával, ennek előkészületeit március elején meg is kezdtük. A WMN és a Canon Magyarország pályázatának célja, hogy mások példáján keresztül bemutassuk: hogyan lehet elviselhetőbbé tenni a négy fal közöti létet. Azokat az embereket szeretnénk pályázat benyújtására buzdítani, akik a kreativitásuk segítségével tartják egészségesen a lelküket” – mondta Zákány Gáspár, a WMN kereskedelmi vezetője.

Az április 1-jén indított kampány felhívása a WMN közösségimédia-felületein található, ebben arra kérik az embereket, mutassák meg fotón vagy videón, ki miként teljesedett ki a karanténban, miből merített erőt az elmúlt egy évben – legyen szó kisállattartásról, kertészkedésről, varrásról, főzésről, otthoni sportolásról, lakberendezésről, nyelvtanulásról, vagy a gyerekekkel történő játékról.

A győztes pályamű alkotójának jutalma egy Canon EOS M50 MII fényképezőgép. A tíz legjobb alkotást pedig a WMN magazin több mint 77 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalán mutatják be.

A pályaműveket a következő e-mail-címre várják: palyazat@wmn.hu

Pályázati időszak: 2021. április 1. – május 2.

  • Megosztom