Vidéken is terjeszkedik a Bellozzo

Az eredeti, olasz alapanyagokkal dolgozó Bellozzo megnyitotta a negyedik, vidéken pedig az első éttermét, így három évvel a piacra lépés után most Pécsre is megérkeztek a valódi olasz ízek.

Szinte azonnali siker lett Budapesten a magyar Fusion Group csapata által megálmodott Bellozzo, ahol az eredeti olasz ízekre, a gyorsaságra, frissességre és a jó ár-érték arányra helyezték a tulajdonosok a hangsúlyt. Az elmúlt három évben 3 étterem nyílt a fővárosban, a pécsi az első vidéki egység, ezt a tervek szerint újabb nyitások követik jövőre, más megyeszékhelyeken.

Az étterem vezetése a visszajelzések alapján szélesítette az elmúlt években az étlapot. Minden étterem nyitásnál törekszenek arra, hogy minőségben és dizájnban is visszaadják a Bellozzo hangulatot, amelynek alapjait 2015-ben az Oktogonon fektették le. Az alapanyagainak jelentős részét Olaszországból szállítja a Bellozzo, annak érdekében, hogy igazi, autentikus ízeket nyújtson vendégeinek.

„Izgalmas állomáshoz érkezett a Bellozzo a pécsi nyitással, hiszen kimozdultunk Budapestről, és elkezdődött az országos terjeszkedésünk” – mondta el Makkay János, a Bellozzo Kft. marketing és értékesítési vezetője. „Nagy reményekkel indítjuk el a pécsi éttermünket, és bízunk benne, hogy a lendületes fejlődés jövőre folytatódik, terveink között szerepel más fővárosi és vidéki éttermek indítása is.”

  • Megosztom