Viberrel újít a Femina

Karácsony alkalmából új, ingyenes matricacsomagot indított a Femina.hu.

A Femina.hu 2017 augusztusában nagy sikerrel indította el első matricacsomagját, melynek főszereplője Anna és rosszcsont kutyája, Virsli volt. Ezzel egy időben megnyitotta nyilvános Viber-fiókját is, ahol a több mint 150 ezer követőjének napi szinten kínálta a Femina legfrissebb cikkeit.

Anna és Virsli kalandjai 2018-ban is folytatódtak, a Femina.hu újabb matricákkal várta a követőket. Egy igazán vagány, csajos – és Virslinek, a kutyának köszönhetően pedig igen vidám – csomagot osztottak meg a Viberen, mely a mindennapi életben leggyakrabban használt kifejezéseket tartalmazta.

Az idei, harmadik matricacsomag különlegessége a karácsonyi tematika, mely az adventi időszak alatt lesz elérhető. „Igazán örültünk, hogy idén is egy új csomagot indíthattunk, hiszen régi vágyunk volt egy karácsonyi tematika tervezése. A tavalyi csomagba is csempésztünk két ünnepi matricát, de számtalan ötlete volt még a Femina.hu grafikusának, Zsédely Teréznek. Fontosnak tartottuk, hogy olyan élethelyzetekbe helyezzük a szereplőket, Annát és Virslit, amelyek a karácsonyi időszakban is gyakran előfordulnak, így könnyen beépíthetők a hétköznapi beszélgetésekbe. Idén ismét hangsúlyos Virsli karaktere, aki már az előző csomagokban is mindenkit elvarázsolt” – mondta el Bata Viktória, a Femina Média marketingmenedzsere.

A matricákkal párhuzamosan továbbra is elérhető a Femina Közösségi fiókja is, ahol mindennap friss tartalmat osztanak meg a követők számára. A Közösségi beszélgetések a többi csoportos beszélgetéshez hasonlóan az applikáció nyitó képernyőjén jelennek meg, így bármikor könnyen elérhetőek.

  • Megosztom