Viberen erősít az FC Barcelona

Az FC Barcelona elindította hivatalos chatbotját Viberen, ahol a szurkolók a meccs emberére is szavazhatnak a „BarçaViber Meccs Embere” játékkal. Az idény végén legtöbb szavazatot kapó játékos hivatalosan is elnyeri a Rakuten Viber „BarçaViber Év Játékosa” címet. A legpontosabban tippelő rajongóknak esélyük van megnyerni a számos ajándék egyikét, valamint pályázhatnak a „BarçaViber Év Szurkolója” címére. A végső győztes lehetőséget kap, hogy személyesen találkozhasson a klub játékosaival Barcelonában.

 

Az FC Barcelona elindította hivatalos Viber chatbotját, amellyel újabb izgalmas lehetőségek nyílnak meg a klub rajongói előtt: a „BarçaViber Meccs Embere” szavazás mellett a szurkolók betekintést nyerhetnek a klub mindennapi életébe és első kézből értesülhetnek a csapatot érintő hírekről. A chatbot a Barça alig pár hete indult, mostanra már 4,4 millió követővel rendelkező hivatalos Viber publikus profilját és matricacsomagját követően érkezik a platformra.

 

A chatbot-ban megtalálható „BarçaViber Meccs Embere” aktivitásokon keresztül a szurkolók a mérkőzés izgalmát is fokozhatják: megtippelhetik a végeredményt, szavazhatnak a meccs legjobb játékosára, valamint értékelhetik a csapat teljesítményét is.

 

A program, hogy még érdekesebbé tegye a szavazást, csupán hat játékost jelöl a „BarçaViber Meccs Embere” címre a világ egyik legnagyobb sportstatisztikai elemzője, az Opta hivatalos adatai alapján. Az Opta a mérkőzések közben folyamatosan élőben követi a játékosok egyéni teljesítményét, a hat jelöltet ennek alapján határozzák meg.

 

Az a játékos, aki a legtöbb Meccs Embere szavazatot kapja, a szezon végén elnyeri a Rakuten Viber „BarçaViber Év Játékosa” elismerést.

 

A chatbottal való aktivitásaik révén a rajongók a „BarçaViber Év Szurkolója” címért is versenyezhetnek. A szerencsés győztes nyereménye egy VIP látogatás a Camp Nouba, ahol személyesen is találkozhat a csapat szupersztárjaival. A győztesnek a lehető legpontosabban kell megtippelnie a meccs végeredményét, a Meccs Emberét és csapat összesített értékelését minden mérkőzés után.

 

A Viber-en keresztül elérhető FC Barcelona aktivitások a Chat Leap, az Inscouts és az Opta együttműködésével jöttek létre.

 

A „BarçaViber Meccs Embere” aktivitás a 2017. szeptember 9-i FC Barcelona – RCD Espanyol mérkőzés kezdetével indul.

  • Megosztom