Vezetőváltás a Napi.hu-nál

Burányi Róbert lett 2015. június 10-től a Napi.hu üzleti, gazdasági hírportált üzemeltető www.napi.hu Online Kft. ügyvezető igazgatója. Azért kellett új ügyvezetőt találni, mert elődje, Rónai Balázs lett június 1-jétől a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatója.

A kiadó jelezte, hogy Burányi Róbert új megbízatása mellett továbbra is betölti a Femina Media Kft. ügyvezető igazgatói posztját is. (Összeférhetetlenségről nincs szó, hiszen a Femina Média Kft.-t 2015. február 18-án vásárolta meg a www.napi.hu Online Kft.-t is tulajdonló Közép Európai Média és Kiadó Zrt., azaz a CEMP, tehát egy cégcsoportról van szó.)

A több mint 20 éves informatikai, fejlesztő- és tesztelőmérnöki tapasztalattal rendelkező Burányi Róbert 2007-ben kezdte internetes pályafutását projektmenedzserként.

A szakember 2009 végétől felel a Femina Mediához tartozó site-ok ügyvezetői tevékenységeinek ellátásáért. Feladatai közé tartozott egyebek mellett a cég jogi és gazdasági hátterének felépítése, a Femina Mediához tartozó portálok Google bevételi lábának létrehozása és optimalizálása, a belső informatikai rendszerek kialakítása, de a CEMP-akvizícióval kapcsolatban is kulcsszerepet töltött be.

  • Megosztom