Vezetőt vált a DHL Express

Március 1-től Bándli Zoltán veszi át a DHL Express Magyarország ügyvezetői feladatait. A vállalat korábbi vezetője, John Lucas a DHL Express dél-afrikai egységének ügyvezetőjeként folytatja karrierjét.

 

Bándli Zoltán közel húsz éve dolgozik a logisztikai és szállítmányozási iparágban, több mint 15 éve meghatározó vezetőként. Diplomáit villamosmérnökként szerezte, majd a Budapesti Gazdasági Főiskolán folytatott pénzügyi tanulmányokat. Több mint 10 éves operációs és kereskedelmi területen szerzett tapasztalattal 2009-ben csatlakozott a DHL Expresshez, mint a vállalat kereskedelmi és marketing osztályának igazgatója.

 

Pályafutása alatt széles körű ismeretekre tett szert az értékesítés és az üzletfejlesztés területén is, melynek köszönhetően vezetésével a DHL Express Magyarország a régió egyik legdinamikusabban növekvő vállalata lett a légi expressz szolgáltatások terén. Bándli Zoltán szakmai pályafutását március 1-től a DHL Express Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatja, és célja a vállalat piaci pozíciójának további erősítése és a vállalat stratégiai céljainak a megvalósítása.

  • Megosztom