Vezető távozik a RAS-tól

Távozik a Ringier Axel Springertől (RAS) Hornyacsek Zoltán, a cég kiadóigazgatója. A szakember 13 évet töltött az Axel Springernél, majd a Ringier és a társaság érdekeltségeinek összeolvadásával létrejött RAS-nál. Hornyacsek Zoltán 2017. október végén hagyja el a társaságot és más iparágban folytatja tevékenységét. Utódjaként egyelőre nem nevez ki új kiadóigazgatót a médiavállalat, a funkciójához tartozó felelősségi köröket szervezeti átalakítással tervezi betölteni a cégvezetés.

 

Hornyacsek Zoltán 2004-ben gyakornokként kezdte pályáját az Axel Springernél, az elmúlt több mint egy évtizedben pedig végigjárta a szervezeti hierarchia lépcsőfokait. Üzleti kontrollerként, majd ügyvezetői és projekt koordinátorként dolgozott a cégnél, 2009-ben a könyv üzletág vezetőjeként átvette a Harlequin kiadványok üzleti menedzselését. Két évvel később a Világgazdaság, 2014-ben pedig a Blikk irányításának feladatával bízták meg.

 

Ez idő alatt meghatározó szereplője lett a médiavállalat fejlődését szolgáló nagyobb projekteknek, részt vett a nemzetközi együttműködésekben és a vállalat digitális transzformációjában.

 

Utódjaként egyelőre nem nevez ki új kiadóigazgatót a médiavállalat, a funkciójához tartozó felelősségi köröket szervezeti átalakítással tervezi betölteni a cégvezetés.

  • Megosztom