Vezércsere a FOREO-nál

A svéd FOREO vezérigazgatói székébe új szakember kerül: 2021-től Boris Trupčević vezeti a csúcstechnológiai megoldásairól ismert beauty-tech óriást.

A következő innovációs időszakban a szépségipari high-end eszközök mellett új területek felé is nyit a cég. Ehhez az újonnan kinevezett CEO a leköszönő vezérigazgatótól, a márka alapítójától, és számos FOREO készülék feltalálójától, Filip Sedic-től kap majd támogatást. A márka és a stratégiai vízió kulcs-forrásaként Sedic által biztosított a zökkenőmentes átadás. A korábbi CEO továbbra is aktívan részt vesz a FOREO sikereiben, a termékfejlesztésre összpontosítva.

A FOREO új vezetője, Boris Trupčević több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a média területén, korábban a Styria Group Croatia médiavállalat vezérigazgatója volt, illetve továbbra is aktív igazgatósági tagja marad az International News Media Association szövetségnek. A szakember termékfejlesztésekben is számos tapasztalatot tudhat magáénak; a design, az innováció, az új technológiák és a digitális megoldások különösen inspirálják.

A média vállalatnál betöltött korábbi CEO pozíciójában Boris a tartalomért, szerkesztőségekért, nyomtatott/online termékekért, digitális aktivitásokért, technológiafejlesztésekért, sales folyamatokért és a marketingért felelt. A média cégnél egy teljes körű digitális átalakítást vitt véghez, miközben kommunikációs megoldásaival a vállalat több mint 100 nemzetközi szakmai díjat kapott. A digitális transzformáció keretén belül széles körű oktatási programokat, targetált dolgozói képzéseket indított, valamint Data Science/Machine Learning csapatokat állított fel.

  • Megosztom