Vetélkedő, luxusesküvő és sorozatpremierek a Viasaton

Napi vetélkedő, luxusfeleségek, valamint új napi sorozatok várják a tévénézőket a Viasat 3 és a Viasat 6 csatornán, amelyeknél már augusztus 27-én elindul az ősz.

 

Gundel Takács Gábor a Viasat 3 műsorán tér vissza a tudásalapú vetélkedők műfajához. A KérdezŐ című műsorban – amely 6 héten át minden hétköznap 20.00-tól lesz látható – azonban nem ő, hanem közel száz civil, többek között egy pék, egy állatorvos, egy idegenvezető, sőt egy rabbi teszi fel kérdéseit a játékosoknak. A párbajból győztesként kikerülő játékospár pedig a sztárlépcső „megmászása”, azaz ismert emberek – köztük Ónodi Eszter, Hajós András, Rúzsa Magdi vagy Scherer Péter – kérdéseinek megválaszolása után akár 10 millió forintot is hazavihet.

 

A KérdezŐ első adása után ősszel egy alkalomra visszatérnek a luxusfeleségek is a Viasat 3 képernyőjére. Természetesen a filmproducer és színésznő Csősz Boglárka, a színész Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, az üzletasszony Yvonne Dederick és barátnője, Polgár Tünde is ott lesz a násznépben, hogy tanúi legyenek, ahogy a műsor egyik legmegosztóbb párosa, Vasvári Vivien és vőlegénye, Fecsó oltár elé áll. A pompás és persze exkluzív rongyrázáson csak a Viasat 3 kamerái lehettek jelen. A Feleségek luxuskivitelben – Lagzi luxuskivitelben augusztus 27-én 21 órakor kerül képernyőre.

 

A Viasat 3 mellett a Viasat 6 is számos újdonsággal és megunhatatlan közönségkedvenccel várja a nyaralásból visszatérő nézőket. Augusztus 27-től, hétfőnként 22 órától országos premierként dupla részekkel jön a Helix című sci-fi sorozat, amelyben a járványügyi központ orvoskutatóinak egy csoportja egy csúcstechnológiával ellátott sarkvidéki laboratóriumkomplexumba utazik, hogy kivizsgálják egy rejtélyes járvány kitörését. A csapat azonban hamarosan élethalálharcot kénytelen vívni, amelynek tétje már nemcsak saját életük, de a teljes emberiség megmenekülése vagy pusztulása.

 

Augusztus 28-án a 22 órás sávban is vadonatúj sorozatcsemegét kínál a magyar nézők számára a Viasat 6. Ekkor indul ugyanis az ezután minden kedden dupla epizódokkal jelentkező Idővonal (Travelers), amelyben a több száz évvel később élő emberek felfedezik, hogyan küldjék vissza tudatukat az időben, a 21. századi emberek fejébe. Az „utazók” átlagos emberek élete fölött veszik át az irányítást, miközben titokban azon ügyködnek, hogy megmentsék az emberiséget a rájuk váró szörnyű jövőtől.

 

Augusztus 29-től minden szerdán 22 órától dupla résszel érkezik A holnap legendái (Legends of Tomorrow) harmadik évada, A zöld íjász (Arrow) és a Flash – A Villám spinoffja, amelyben Rip Hunternek, az időutazó haramiának hősöket és gonosztevőket kell egyesítenie egy olyan, jövőbeni, megállíthatatlan fenyegetés ellen, ami nemcsak a bolygónkat, de az időmindenséget magát is fenyegeti.

 

Csütörtök estére is jut új sorozatpremier a Viasat 6-on – az Amerikai istenek (American Gods) epizódjai is kettesével mutatkoznak be a csatornán. A Magyarországon most először látható szériában Árnyék frissen szabadult a börtönből, de értelmetlennek érzi életét, hiszen szerelme nemrég halt meg egy közúti balesetben. A temetés az ország másik végében lesz, az odavezető út azonban nem várt fordulatokat tartogat: egy gyanús figura, aki Szerdának nevezi magát, munkát ajánl neki. Árnyék elfogadja az ajánlatot, azt azonban még nem tudja, hogy ezzel a döntésével jelentős változások állnak majd be az életében, és furcsábbnál furcsább emberekkel fog majd találkozni, amelynek hatására már nem is tudja eldönteni, hogy amit lát, az a valóság-e, vagy az egész csak egy álom.

 

A Viasat 6-on emellett folytatódik az animációs sorozatok sávja: hétköznap délután 15.30-tól a YU-GI-OH! 5D és a Dragon Ball Super dupla epizódokkal, majd A Simpson család (The Simpsons) következik. A hét mindennapján 4 részes maratonnal folytatódik 18 órától a Két pasi – meg egy kicsi (Two and a Half Men), az Agymenők rajongói pedig hétköznaponként 20 órától az első részektől eleveníthetik fel a sorozat epizódjait, melyeket 21 órától Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) részei követnek. A sorozatdömping közepette is marad pénteken este 22 órától a filmes sáv, a vasárnap délelőtti autós blokkba pedig visszatér a Top Gear és a Totalcar, előbbi vadonatúj – Magyarországon még sosem látott – epizódokkal.

  • Megosztom