X-Faktorral és Comettel jön az RTL

Egy év kihagyás után megújult mentorcsapattal tér vissza a képernyőkre az RTL Klub tehetségkutatója, az X-Faktor. Ősztől Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti lesznek a mentorok, a műsort pedig ezúttal is Istenes Bence vezeti majd. Ez lesz az X-Faktor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapata. Idén visszatér a Comet díjátadó gála is, a Viacom és az RTL Magyarország közösen szervezik meg az eseményt.

 

 

További újdonság, hogy 2016-ban minden eddiginél nagyobb, összesen 27 millió forintos pénznyereménnyel jutalmazzák majd az év legjobb hangját. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

 

A műsor házigazdája ezúttal is Istenes Bence lesz, aki a tőle megszokott profizmussal kalauzolja majd el a nézőket hétről-hétre az X-Faktor világában.

 

Herman Pierre, az RTL drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója elmondta, hogy az X-Faktor történetének eddigi leghosszabb castingján vannak túl, több mint száz településen jártak.

 

Idén ősszel visszatér a Comet díjátadó gála is. A 15. Cometet megújult formában szervezi majd meg a Viacommal közösen az RTL Magyarország.

  • Megosztom