Megváltozott a műsorstruktúra az RTL-nél

Az RTL Klub őszi műsorstruktúrájában új időpontra kerül a Story Extra és a Fókusz, visszatér a XXI. század és a Házon Kívül, valamint folytatódik a Magyarul Balóval is. Szeptember 6-án pedig újra elindul a BrandMania.

 

Szombat esténként a Híradó után ismét látható a Fókusz Plusz. Tegnap óta pedig új időpontra került a Fókusz: au infotainment magazin két házigazdájával – Barabás Évával és Tokár Tamással – ezentúl a Híradó előtt, 17.25-kor találkozhatnak. A Story Extra minden hétköznap 15.45-kor jelentkezik a legfrissebb hazai és nemzetközi sztárhírekkel.

 

Szeptember 4-től új epizódokkal jön a Házon Kívül: Boros Krisztina kedd esténként 22.10-től várja a nézőket a képernyők elé. Folytatódik a XXI. század is: a 22.40-kor kezdődő évadnyitó adásban Veress Krisztina a nyolcvanas évek magyarországi heavy metal gigakoncertjeinek kulisszatitkait tárja fel.

Szeptember 6-án a nyári szünetet követően visszatér a BrandMania, amely brandekről, a legfrissebb piaci trendekről és a média izgalmas világáról szól.

Szeptember 10-tér vissza a Magyarul Balóval. Az RTL Klub napi közéleti háttérműsorában Baló György a tőle megszokott stílusban és alapossággal dolgozza fel a legfontosabb politikai, közéleti eseményeket és fejleményeket, valamint szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit.

A TV2 őszi műsorstruktúrájáról egyelőre nem sokat lehet tudni, tegnap egy vetélkedővel és egy főzőshow-val nyitotta a konkurens kereskedelmi csatorna az őszi szezont.

  • Megosztom