Változások az RTL Magyarországnál

Az eddig az RTL Klub kereskedelmi igazgatói feladatait ellátó Dudás Gergely lett az RTL Magyarország kereskedelmi igazgatója és az R-Time ügyvezetője, Herman Péter pedig a drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgató lett. A médiacég irányítását július 1-től Vidus Gabriella vette át, a vezérigazgató-helyettesi posztot pedig Kolosi Péter tölti be, aki emellett programigazgatóként is dolgozik tovább.

 

A hónap elején nem csak a legfelső vezetésben, de egyéb posztokon is történtek változások az RTL Magyarországnál. A társaság közlése szerint a cég kereskedelmi igazgatója, illetve az R-Time ügyvezetője Dudás Gergely lett. A szakember eddig az RTL Klub értékesítési igazgatójaként dolgozott.

 

Új pozícióban folytatja pályafutását Herman Péter is, aki drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatóként irányítja a továbbiakban az RTL Klub és a hozzá tartozó kábelcsatornák kreatív műsorgyártási folyamatait.

 

herman_pet

 

Az RTL Magyarország július elsején jelentette be, hogy Vidus Gabriellát nevezték ki a vállalat vezérigazgatójának, míg helyettes Kolosi Péter lett, aki emellett programigazgatóként is dolgozik. A hírigazgatóságot a jövőben is Kotroczó Róbert irányítja.

 

Andreas Rudas, aki az RTL Group közép- és kelet-európai régióért felelős alelnöke, és 2015 márciusában ideiglenes vezérigazgatóként vette át az RTL Magyarország vezetését, továbbra is a társaság Felügyelő Bizottságának elnöke marad.

 

Az RTL Magyarország menedzsmentjének átszervezéséről itt olvashat további részleteket.

  • Megosztom