Változások a T-Systemsnél

Bánhegyi Zsófia tölti be a T-Systems Magyarországmarketingvezetői pozícióját augusztus 6-ától, miután elődje, Sümegi Zsuzsanna távozik a cégtől. Feladata a vállalkozás marketingkommunikációs tevékenységének irányítása lesz.

 

Bánhegyi Zsófia a közgazdaságtudomány egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd az ELTE-n jogi szakokleveles közgazdász képesítést, illetve tanulmányokat folytatott a London School of Economicson.

Pályafutását a Nestlé Magyarországnál kezdte marketingkommunikációs és termékmenedzsment területen, majd a KLM kelet-közép-európai központjában dolgozott közép-európai termékmenedzserként, majd Kelet-Közép-Európáért felelős loyalty menedzserként. Ezt követően csatlakozott a Heti Válasz Kiadóhoz, ahol lapigazgató-helyettesként felügyelte a terjesztési, marketing-, hirdetés- és konferenciaszervezési terület felépítését és működését.

2010 júniusától a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs vezetői pozícióját töltötte be, ezt követően az egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felelős tárca nélküli miniszterek kabinetének tagjaként irányította a kapcsolódó hazai és nemzetközi kommunikációs tevékenységet.

 

  • Megosztom