Változások a K&H-nál

Wim Guilliams veszi át a K&H Biztosító vezérigazgatói pozícióját január 1-jétől. Luc Coolst, a K&H Biztosító jelenlegi vezérigazgatóját a szlovák CSOB Biztosító vezérigazgatójává nevezték ki.

Wim Guilliams a Leuveni Egyetem alkalmazott gazdaságtudomány szakán diplomázott, majd pénzügyi kockázatok kezeléséből szerezte poszt graduális diplomáját Saint Louisban, Brüsszelben, később a Vlerick Management Schoolban szerzett MBA fokozatot. Pályafutását a Vaderlandsche Spaarbank NV-ben – az ING csoport belga megtakarítási bankjánál – kezdte, majd az ING Biztosítónál dolgozott.

A KBC csoporthoz 2007-ben szenior tanácsadóként csatlakozott. 2008 és 2011 között a CSOB csehországi biztosítójánál az életbiztosítási üzletágat vezette, a vezetői bizottság tagja volt.

Tavaly februártól a bolgár DZI Biztosító pénzügyi és kockázatkezelési vezetője, a vezetői bizottság tagja lett. Wim Guilliams 2013. január 1-jétől a K&H Biztosító vezérigazgatója lesz, Luc Coolst váltja, akit január 1-jétől a szlovák CSOB Biztosító vezérigazgatójának nevezték ki. Wim Guilliams egyben a K&H csoport országcsapatának is tagja lesz – írta a hvg.hu.

  • Megosztom