Változások az Avonnál

Átalakul a magyarországi Avon kommunikációs csapata. Irtó-Plóza Mónika, PR&Advertising Supervisor szülési szabadságra megy, feladatait Bereczi-Flamm Mariann veszi át, aki korábbi, Senior Marketing Activation Specialist pozícióját megtartva Irtó-Plóza Mónika visszatéréséig a PR és reklám területekért is felel.

Irtó-Plóza Mónika, PR&Advertising Supervisor szeptember 15-től szülési szabadságát tölti, feladatait Bereczi-Flamm Mariann veszi át, aki az elmúlt két évben Senior Marketing Activation Specialist-ként dolgozott. Szeptember közepétől munkakörét kibővítve PR&Advertising&Activation Supervisor pozícióban irányítja a marketing aktivációs és PR csapatot, olyan területeket összefogva, mint az offline reklámkampányok, a fogyasztói promóciók és legfontosabb termékbevezetések, a PR munka, a Social Media területe, valamint a vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenysége.

Az operatív munkában is történt személyi változás. Bartos Anita, PR&Advertising Specialist távozik a cégtől, és szeptember 21-től máshol folytatja pályafutását. Az ő feladatait és pozícióját Illés Tímea veszi át, aki marketing asszisztensként már 2017 óta Bereczi-Flamm Mariann mellett dolgozik.

  • Megosztom