Változások a Havas Csoportnál

2018. októberétől a Havas Creative és a Havas Media egy vadonatúj, közös irodában, a globális Havas Village koncepció szerint dolgozik együtt.

Az új Havas Village egy nemzetközi mintára készült konzultációs központ, ahol a különböző csapatok gördülékenyen tudnak együttműködni, és az ügyfelek adott igényeinek megfelelő teljeskörű kommunikációs tanácsadást, tervezést és kivitelezést végeznek. Az összeköltözéssel egy új management struktúra is létrejött. A cégcsoportot két szakember vezeti: Faludi Péter, aki a Havas Media ügyvezető igazgatójaként már két éve dolgozik az ügynökségnél, illetve Csurgó Balázs, aki 2003 óta tagja a Havas Creative csapatának és a változást követően szintén ügyvezetői pozícióban segíti az ügynökség munkáját. Piller Sándor, a Havas Creative korábbi vezetője regionális pénzügyi feladatokat kapott Alberto Cantelitől, a Havas Csoport Magyarországért is felelős regionális igazgatójától.

Az új struktúrának megfelelően több új pozíciót is létrehoztak a Havas Village-en belül: Vajda Csaba, a Havas Media pénzügyi igazgatója immár a teljes cégcsoport CFO-jaként folytatja a munkát. Somoskői Barbara, a Havas Media front office vezetője a teljes cégcsoport stratégiai és üzletszerzési igazgatójaként dolgozik tovább.

  • Megosztom