Változások a Graylingnél

Az integrált globális kommunikációs vállalat, a Grayling új szenior globális vezetői kinevezésekkel erősíti tovább alapvető értékeit és együttműködési kultúráját. Mindemellett az ügynökség különböző működési és kulturális programokkal, erősíti az ügynökség globális összehangoltságát.

Nathan Kemp, a Grayling kreatív csapatának, az Ignite-nak korábbi vezetője, a vállalat globális kreatív és tervezői vezetőjévé lépett elő, hogy a világszínvonalú kampányok lebonyolítására összpontosító növekvő globális kreatívok és stratégák csapatát vezesse a vállalaton belül. Mielőtt 2018-ban csatlakozott a Graylinghez, Kemp a M&C Saatchi PR kreatív csapatát vezette.

Kat McGettigan az újonnan létrehozott globális növekedésért felelős vezető lett. Kat korábban a Grayling Manchester vezetője volt, előtte pedig a fogyasztói üzletág vezetője volt a Graylingnél és a M&C Saatchi PR vállalatoknál. Kat az új globális funkció vezetésével a több piacon is jelen lévő üzleti- és ügyfélnövekedés ösztönzéséért fog felelni.

Ben Petter, aki korábban a közép-kelet-európai régió vezetője volt, Európáért felelős operatív igazgatóként dolgozik tovább. A Grayling 26 irodát magában foglaló európai hálózatának nagysága miatt különösen fontos volt, hogy az újonnan megalakult globális csapat erős európai rálátással és hangsúllyal rendelkezzen. Ben több mint 10 éve a Graylingnél dolgozik, és jelenleg Prágában él.

A változások része egy minden eddiginél nagyobb elköteleződés az egész ügynökséget átfogó kulturális kezdeményezések iránt. A Grayling jelentős erőforrásokat fordít annak biztosítására, hogy munkatársai világszerte szorosabb kapcsolatban érezzék magukat egymással és a vállalattal, valamint, hogy a legjobb gyakorlatokat és a helyi ismereteket zökkenőmentesen osszák meg egymás közt.

Az öt legfontosabb programelem:

Globális befektetés olyan jólléti kezdeményezésekbe, amelyek minden kollégának ingyenes hozzáférést biztosítanak mentális egészséggel kapcsolatos képzésekhez, valamint lehetőséget nyújtanak a mentálhigiénés segítők felkereséséhez.

Összehangolt képzési program, amelynek révén a munkatársak több mint 100 fejlesztési programhoz férhetnek hozzá. A képzésekben, melyek célja a kreativitás, befogadás és kulturális megértés támogatása, számos inspiráló előadó nyújt segítséget.

Befektetés a több mint 75 kreatív bajnokból álló globális hálózatba, melynek célja a kollégák és ezáltal az inspiráló ötletek összekapcsolása

Az Egyesült Királyság Diversity & Inclusion munkacsoportjának sikeres bevezetése (Előny mindenkinek) után most világszerte elindul a program, mely biztosítja, hogy minden hang képviseltesse magát Graylingben

A globális Grayling podcast elindítása, hetente egy új, más-más irodát képviselő előadóval, hogy a munkakapcsolatokat szorosabbá tegyük.

 

  • Megosztom