Változások a Díványnál

A nyár mozgalmasan telt a Dívány.hu-nál: a tartalom fejlesztésén és a bevételek növelésén április óta keményen dolgozik a magazin vezetése.

Az átalakulás első lépéseként a Dívány eddigi főszerkesztője, Sákovics Diana lemondott főszerkesztői pozíciójáról, helyét Csonka Balázs vette át. Balázs pszichológusi alapdiplomáját és szexuálpszichológus szakvizsgáját az ELTE-n szerezte, doktori tanulmányait a Debreceni Egyetemen végezte. Két éve dolgozik szerzőként és szexuálpszichológus szakértőként a kiadványnál, első könyve 2017-ben jelent meg. Balázs április óta felel a kiadvány tartalmáért és annak fejlesztéséért.

Diana továbbra is a Dívány.hu munkatársaként dolgozik főszerkesztő-helyettesi pozícióban. Feladatai a natív projektbevételek maximalizálása, a brandépítés és a kiadványhoz kapcsolódó rendezvények lesznek. Emellett pedig nagy erőkkel dolgozik következő könyvén is.

A kinevezésekkel párhuzamosan a kiadványhoz kapcsolódó új projektek kialakítása is elindult, valamint a natív kampányok összefogása is kiemelt szerepet kapott. Az ősz folyamán megvalósul a Dívány Tudatos szülők: boldog család elnevezésű, egész napos pszichológiai rendezvénysorozatának első állomása, melyet 2019-től újabbak követnek. A korábban megszokott rendezvényektől eltérően most nem csak egy-egy előadás várja majd az érdeklődőket, de beszélgetések, workshopok is, melyek lehetőséget nyújtanak a témák mélyebb feldolgozására.

  • Megosztom