Változás a Nickelodeonnál

Alapjaiban újult meg a Nickelodeon.hu, letisztultabb dizájn, megújult struktúra és friss tartalmak várják a látogatókat az oldalon, amely nem csak áttekinthetőbbé, de kényelmesebben böngészhetővé is vált az újításoknak köszönhetően. A website-on ezentúl kiemelt pozícióban olvashatóak a Nickelodeon legmenőbb sorozataival kapcsolatos friss hírek is.

 

A felhasználói igényeknek megfelelően, gyerekbarátabb és könnyedebb felületet kapott a Nickelodeon weboldala, ahol innentől kezdve a látogatók kiemelt hírek formájában láthatják majd a hazánk egyik legnézettebb gyerekcsatornájának sztárjaival, sorozataival kapcsolatos legfrissebb híreket. Milyen lesz a gyerektévé 2014-es kínálata? Mikor jön ki Ariana Grande legújabb dala, melyek a legfrissebb pletykák a színésznő háza tájáról, hogyan készülnek a Nickelodeon sikersorozatai? A fiatal korosztály kedvenceiről szóló információk ezentúl pár kattintás után elérhetőek a vadonatúj weboldalnak köszönhetően.

 

Tematikus és kiemelt menüpontok alatt a Nickelodeon műsoraival kapcsolatos interaktív játékokat és friss videókat is találnak az oldalon az idelátogatók, így aki a Madagaszkár Pingvinjei elmúlt részének legütősebb beszólásaira vagy éppen SpongyaBob friss sztorijaira kíváncsi, az sem marad majd le. A későbbiek során teljes epizódok is felkerülnek majd a website-ra, így ingyenesen visszanézhetőek lesznek a korábban adásba került tartalmak – hasonlóan a Viacom többi magyar csatornájához, a VIVA-hoz és az MTV-hez, ahol szintén rengeteg műsor újra megtekinthető néhány kattintás után.

 

A nickelodeon.hu nem csupán megújult, de a későbbiek során friss hírekkel, epizódleírásokkal és előzetesekkel is jelentkezik majd.

  • Megosztom