Változás a népszerű társkeresőn

Az Elittárs megújította online magazinját. A társkereső oldal saját fejlesztőcsapatával frissítette fel tartalmát, amely a változás után már minden mobileszköz képernyőméretéhez hatékonyan alkalmazkodik, vagyis reszponzív dizájnt kapott.

Miklósy Boglárka, a társkereső brandmanagere elmondta: „Szolgáltatásunk felhasználói jellemzően a 30 fölötti, komoly kapcsolatot kereső egyedülállók közül kerülnek ki, akik napi néhány kattintás helyett a szabadidejük komolyabb szeletét szentelik a párkereséshez hasznos információk és a tökéletes partner megtalálására.

Korábban természetes volt, hogy ezt az asztali gép mellett teszik, a hordozható eszközök térnyerése azonban nálunk is érzékelteti a hatását. 2014 és 2015 első félévét összehasonlítva a mobil eszközökről való látogatások száma több mint duplájára nőtt oldalunkon, így fontos volt, hogy reagáljuk felhasználóink igényeire és minden felületről könnyen átláthatóvá tegyük portálunkat.”

A fejlesztést követően az Elittárs az első a magyar online társkereső iparág legnépszerűbb szereplői közül, amelynek ismerkedő platformja mellett további tartalmi elemei is reszponzívak.

  • Megosztom