Változás a Lewis Budapest élén

Hauer Berta, a Lewis Budapest eddigi vezetője új kihívások miatt otthagyta a pr-ügynökség magyar csapatának vezetői státuszát. Az utódja egy volt beosztottja lett.

“Eljött az idő a váltásra, 4 év után úgy döntöttem, otthagyom a Lewis PR-t” – írja Hauer Berta búcsúlevelében, amit újságíróknak és volt üzleti partnereinek küldött.

Mint fogalmazott, többéves vezetés után egy merőben új, mégsem teljes más, szívéhez közelálló területen folytatja pályafutását, művészeti és dizájn oldalon. Hauer Berta ugyanis csatlakozik párja, a köztéri szobraival (FTC Sas, Szentendrei racka-juh, Washingtoni puli, oroszországi köztéri szobrok stb.) ismertséget szerzett szobrászművész, Szőke Gábor Miklós vállalkozásához, a Dante Birodalomhoz, ahol ezentúl teljes munkaidőben segíti a cég üzleti és sajtókommunikációját és a nemzetközi kapcsolatok kiépítését.

A Lewis PR magyarországi vezetését egyébként Hauer Berta volt kollégája, Zorigt Batjin (Bat) vette át, akinek irányítása mellett továbbra is teljes erőbedobással dolgozik a Lewis-csapat a sajtó és közösségi kommunikáción.

Szalay Dániel

  • Megosztom