Változás a Cartoon Networknél

A TBS bejelentette, hogy a Cartoon Network Enterprises mostantól közvetlen irányítása alá vonja számos saját gyártású sorozata licenc és merchandising tevékenységét, többek között a Kalandra fel!-ét, a Gumball csodálatos világá-ét, a Ben 10-ét, a Parkműsor-ét és a Pindúr pandúrok-ét.

A licence tevékenységért felelős vezető Dorota Pawłowska, CEE országokért felelős senior licensing vezető, aki közvetlenül Johanne Broadfield-nek, az EMEA-országokért felelős CN Enterprises alelnöknek jelent majd.

A Cartoon Network, a saját gyártású sorozatokba való folyamatosan növekvő befektetésével, fontos részét képezi a Turner Broadcasting Systemnek. Az integráltabb piaci jelenlét érdekében a Cartoon Network közvetlen kapcsolatot tart a licenc és kereskedelmi partnerekkel – ezt korábban a CN márkák licenc és merchandising tevékenyégét a CEE és balkáni országokban kizárólagosan képviselő European Licensing Company végezte kiemelkedő figyelemmel és szakmaisággal.

A sajátmárkás licenc termékek menedzsmentje – a tervezéstől, a sorozatok elkészültén keresztül, egészen az üzletekbe kerülésig – azonban meggyőzőbb üzleti modellt jelent – mind a CN, mind partnerei számára.

Az új struktúra legfőbb célja a cég saját termékeinek erősebb képviselete a CEE régió piacán, a megalkalmasabb partnerek elérése a magas színvonalú termékek képviseletéhez, valamint a kreativitás növelése, és olyan integrált programok megalkotása, amelyek hatással lehetnek az eladási mutatókra is. A kezdeményezés a helyi regionális iroda és a folyamatos regionális fejlesztések szükségszerű és pozitív következménye.

A Cartoon Network Enterprises, újonnan kialakított rugalmas struktúrájával szoros együttműködésben dolgozik licenc partnereivel, hogy azoknak a lehető legmegfelelőbb támogatást és legjobb szolgáltatást nyújthassa. Mi több, a Cartoon Network Enterprises partnereinek még teljesebb körű szolgáltatás nyújt a jövőben; a marketing és a kereskedelmi osztályok segítségével rendezvények, egyedi promóciós kampányok lebonyolítására is lehetőségük nyílik majd.

  • Megosztom