Változás az RTL Magyarország vezetésében

Lemondott eddigi posztjáról Schiwert-Takács László, az RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgató július 1-jével, és egy időre szabadságot vett ki – értesült a Media1.

„Az RTL-nél eltöltött 23 év alatt nem csak munkahelyem lett ez a vállalat, de egyben második családom is, ahogy sokaknak” – nyilatkozta Schiwert-Takács László a váltás kapcsán. A szakember 1997 óta dolgozik a társaságnál, korábban, többek között az X-Faktor tehetségkutató felelős szerkesztője volt, és 2017 november végén nevezték ki marketing és kommunikációs igazgatónak.

„Kollégánk, aki az elmúlt több mint két évtized alatt számos területen bizonyított már az RTL Magyarországon belül, a néhány hónapos megújulási szabadságot követően továbbra is az RTL Magyarország munkatársa marad és más területen folytatja majd pályafutását a vállalatnál” – írja a Media1 a cég tájékoztatása alapján.

„Köszönöm Schiwinek, akit a szakmában így ismer mindenki, hogy az elmúlt több mint 2 évben a kreatív és vezetői energiáit a Marketing és Kommunikációs igazgatóság felépítésére fordította. A megérdemelt pihenő után pedig várjuk vissza őt” – jelezte Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója.

A Media1 az RTL közlése alapján arról számolt be, hogy a marketing és kommunikációs igazgatóságának irányítására megbízott új vezető keresése hamarosan megkezdődik. Az igazgatóság tevékenysége az átmeneti időszakban is zavartalan lesz, az új marketingvezető bejelentéséig felsővezetői szinten átmenetileg Grósz Judit digitális és üzletfejlesztési igazgató koordinálja az osztállyal kapcsolatos ügyeket egy külső tanácsadó segítségével.

  • Megosztom