Változás az HBO régiós vezetésében

Távozik az HBO regionális marketing igazgatója, Dóczi Melinda – értesült a SorozatWiki. A szakember többek között az HBO GO termék népszerűségének növelésén is dolgozott.

Dóczi Melinda tavaly májusban távozott a Viacomtól, ahol a médiavállalat közép-kelet-európai marketingjéért felelt, ezt követően csatlakozott az HBO Europe-hoz – derül ki a SorozatWiki összeállításából. A portál információi szerint azonban most távozik a médiavállalattól. A hírt az HBO és az érintett megerősítette.

“Az HBO Europe regionális marketing osztályának strukturális átalakítása miatt Melinda nélkül folytatjuk tovább a munkát. Melindának óriási szerepe volt az HBO GO sikeres OTT termék ismertségének növelésében mind Magyarországon, mind Közép-Kelet Európában, amiért nagyon hálásak vagyunk és ezúton is sok sikert kívánunk a következő feladatához” – idézi a SorozatWiki Peter Fule-t, az HBO Europe marketingért felelős első alelnökét.

Dóczi Melinda a portálnak nyilatkozva elmondta, hogy az HBO egy olyan márka, amivel bárki szívesen dolgozik és nagyon élvezte az ott töltött időt. Hozzátette, hogy manapság a strukturális változások természetes folyamatok a cégeknél, és kíváncsian várja, mit tartogat számára a jövő.

  • Megosztom