Változás a sörpiacon

Termékcsaláddá alakul a Soproni Óvatos Duhaj, a hatalmas sikerű nyáron debütált innováció, a Soproni Óvatos Duhaj IPA után újabb sörkülönlegesség viseli a nevet novembertől.

A Soproni minőségi barnasöre változatlan receptúrával, de megújult csomagolással kerül a polcokra az Óvatos Duhaj család tagjaként. Mind a palack, mind a doboz designja az IPA megjelenését követi, ezzel is erősítve, hogy a két sörkülönlegesség egy család tagja.

Míg a dobozos Soproni Démon Óvatos Duhaj várhatóan már novembertől megjelenik a polcokon, a palackozott változat új köntösében januártól lesz kapható az üzletekben és a vendéglátó egységekben.

„Az Óvatos Duhaj elnevezés mostantól a Soproni különlegességeire utal; ezek egyszerre veszik fel a versenyt a világ sörspecialitásaival és a hazai kézműves sörökkel, miközben a magyar fogyasztók kedvelt ízvilága is visszaköszön bennük” – mondta Molnár Orsolya a Soproni szenior márkamenedzsere.

A Soproni Démon egy kivételes barna sör, amely mélybarna színét a speciális karamellmaláta adja. Csábítóan kellemes aromájáról a négyfajta maláta és aromakomló gondoskodik, amely biztosítja, hogy a sörkülönlegesség méltó legyen a Soproni névhez. Alkoholtartalma: 5,2%.

  • Megosztom