Változás a 24.hu vezetésében

Átalakul a 24.hu irányítása, az eddigi főszerkesztő, Szigeti Péter augusztus elsejétől digitális lapigazgatóként irányítja a portált, a főszerkesztői pozíciót pedig eddig helyettese, Pető Péter tölti majd be. A Central Médiacsoporthoz tartozó oldal látogatottság az elmúlt háromnegyed évben közel másfélszeresére nőtt, így saját közlésük szerint ma már heti szinten ők érik el a legtöbb online hírfogyasztót Magyarországon.

A portál vezetésében bekövetkező változásokról a 24.hu-n számoltak be, és bejelentették azt is, hogy Bita Dániel vezető szerkesztő főszerkesztő-helyettessé lép elő. Szigeti 2017 októbere óta vezette és fejlesztette tovább a 24.hu szerkesztőségét.

A volt főszerkesztő a jövőben a portál hosszú távú tartalmi és üzleti stratégiájáért felel. Bár a 24.hu-nál új a digitális lapigazgató pozíció, a Central Médiacsoport más termékeinél korábban már kipróbálták ezt a konstrukciót és bevált.

A 24.hu üzleti irányítását eddig Bognár Bálint, a kiadó digitális üzletágának vezetője látta el termékmenedzserként. Megnövekedett feladatai miatt döntött az átszervezés mellett, amely illeszkedik a hírportál elmúlt két évben zajló fejlesztési stratégiájába.

A bejelentés szerint Szigeti Péter irányítja majd a Vezess.hu portált és az autóMAGAZINt is. Ezzel az átalakítással egy kézbe kerül a Central Médiacsoport elsősorban férfi olvasókat célzó online termékeinek üzleti irányítása. Az átalakítás részeként a Vezess.hu és az autóMAGAZIN termékmenedzseri pozíció megszűnik, az eddig ezzel foglalkozó Müller András távozik a kiadótól, a kapcsolódó feladatok teljes körűen a digitális lapigazgatóhoz kerülnek. A Vezess.hu tartalmi irányítását a jövőben is Horváth Zsolt főszerkesztő végzi és az autóMAGAZIN havilapot Gajdán Miklós szerkeszti.

  • Megosztom