ValóVilág: Álomnő lehet Anikóból

Internetes szavazás dönt arról, ki lesz az univerzum álompasija és álomnője.

A világ legnépszerűbb sztárjai között mérettetnek meg Magyarország legdögösebb női és legvonzóbb férfijai – írja a Hír24. S hogy ki lesz a magyar szavazók szerint idén az univerzum álompasija és álomnője, abba bárki beleszólhat. A hazai hírességek közül Dukai Regina, Balogh Edina, Janicsák Veca éppúgy elnyerheti ezt a kitüntetést, mint Király Viktor vagy Kucsera Gábor, akik több külföldi sztárt utasítottak maguk mögé.

 

Brad Pitt, Angelina Jolie, Justin Timberlake, George Clooney, Johnney Depp csak néhány név a hollywoodi hírességek közül, akik szerepelnek CKM és JOY TOP100-as listáján, s akik mellett a magyar hírességek is megmérettetnek, hogy elnyerjék az Álomnő és Álompasi címet. Az olvasók szavazatai alapján 1 hónap alatt kiderült, hogy az ország szépségideálja nem külföldön él, nem hollywoodi sztár, hanem ízig-vérig magyar. A döntőbe jutott 10-10 kedvenc között már csak két külföldi versenyez tovább április 27-ig. S hogy végül melyikük lesz az ország legvonzóbb férfija, és legszebb nője, az olvasók döntik el – olvasható a hir24.hu-n.

 

Takács Nikolas és Vastag Csaba már több ezer rajongóval büszkélkedhet, akik hezitálás nélkül álmaik pasijának választanák őket. A selymes hang és a megnyerő mosoly azonban nem minden, a fiúknak az ország legőrjítőbb pasijai között kell bizonyítaniuk: ők az igazi férfiak. Ehhez azonban Vincze Ottó, Kucsera Gábor, Király Viktor, Fehér Balázs, Vastag Tomi és két külföldi rivális, Ryan Reynolds, illetve Channing Tatum rajongóit kell túlszárnyalniuk.

Álmodozni azonban a férfiaknak is szabad, sőt, a női jelöltek láttán egyenesen kötelező. A TOP 100 legszexisebb Álomnője címért olyan híres, bombanők mérkőznek meg, mint a Sugarbird divatmárka modelljei: Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Debreczeni Zita; Polgár Kriszta szépségkirálynő, Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban sztárja, Balogh Edina, VV Anikó és Janicsák Veca – derül ki a hir24.hu összeállításából..

 

2011 Álomnőjére és Álompasijára április 13. és 27. között bárki szavazhat a JOY és a CKM oldalán.


Tags: ,

  • Megosztom