Vadiúj gasztroműsor a TV2-n

Május 12-én 11.15-kor indul a TV2 és a FEM3 csatornák új, szombatonként jelentkező gasztronómiai műsora; a Konyhatündér Marton Adrival. A műsorban bemutatják, hogyan lehet a gyerekek segítségével minőségi alapanyagokból, egyszerű, egészséges és finom ételeket készíteni.

Marton Adrienn privátséf, ételstylist új műsorral jelentkezik május 12-től szombatonként a TV2 valamint a FEM3 csatornákon. A Konyhatündér célja, hogy megmutassa, miképp lehet gyerekek segítségével, minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Adri és fiatal segítői, minden héten új helyszínre látogatnak el, ezzel kilépve a stúdió zárt keretei közül. Természetesen a közös főzés sem maradhat el, hiszen minden kalandtúra után, a gyermekek segítségével készítenek színes, kreatív ételeket, közben gyerekbarát tálalási tippeket is mutatva a nézőknek.

A műsor különlegessége, hogy minden adás végén laboratóriummá változik a konyha, ahol Adri a gyerekkel furmányos kísérletekkel próbál konyhai „legendák” nyomába eredni. Olyanoknak járnak utána, mint például, hogy valóban segít e, ha hagymavágáskor kanalat tartunk a szánkban vagy önmagában a hagyma bosszúja az, hogy sírunk, ha felvágjuk? Vagy, hogy miképp legyen stresszmentes a tejforralás, esetleg hogy lehet a tojásból pattogó labdát varázsolni?!

Konyhai trükkök, minőségi alapanyagok, izgalmas tálalások, kreatív ötletek, egészséges ételek, újdonságok… Konyhatündér Marton Adrival, május 12-én szombaton 11.15-től a TV2-n.

  • Megosztom