Utolsó évadával jön az AMC sorozata

Február 20-án indul a Preacher tízrészes negyedik, egyben utolsó évada az AMC-n. Csütörtökönként dupla epizódok várnak ránk. Kíváncsian várjuk, hova lyukad ki a prédikátor története.

Számtalan emlékezetes, nem ritkán szürreális pillanatot köszönhetünk az AMC saját gyártású sorozatában a prédikátornak, Tulipnak, Cassidynek és a többieknek. A negyedik évad sem lesz visszafogottabb, mint az előzők. De mit várunk egy olyan sztoritól, amiben szerepet kap például egy iszákos prédikátor, egy vámpír, a Gyilkosok Szentje, Adolf Hitler, Isten és Jézus egyaránt?

Történetünk közeledik a végkifejlethez, zajlik Isten küzdelme az univerzumért. Közben Jesse, Tulip, és Cassidy mennyei próféciák, a pokol börtönei és egy nukleáris háború szegélyezte úton próbálnak eljutni a Mindenhatóhoz. De vajon elérik Istent időben? Vagy ez az egész vérfürdő az ő tervének része? Na, ez ki fog derülni a következő hetekben, ahogyan a Preacher száguld tovább a világvége felé. A hátborzongató és korántsem mindennapi utazás során pokoli, elvetemült és abszurd kalandok kísérik a triót. Jesse-t apokaliptikus víziók gyötrik, miközben Tulippal egy totális támadást kísérelnek meg Masada ellen, ahol Cassidy a gyötrelmes sorsa csapdájában szenved, és próbál kitartani. De Starr és az ő Grál-serege már vár rájuk…

Az AMC sorozatában a címszereplő Dominic Cooper mellett Ruth Neggát, Joseph Gilgunt, Ian Collettit, Graham McTavisht, Pip Torrenst és Julie Ann Emeryt látjuk a főbb karakterek bőrében. A Preachert íróként, producerként és rendezőként jegyzi Seth Rogen és Evan Goldberg, míg Sam Catlin showrunnere, executive producere, írója és rendezője a produkciónak.

A negyedik évad első két részét február 20-án 23 órától lehet megnézni az AMC-n, ahova öt héten át minden csütörtökön dupla részek érkeznek 23 órától.

  • Megosztom