Utcazenét támogat az OTP Bank

Idén is névadó támogatóként segíti a hazai fesztiválpaletta legegyedibb rendezvényét, a Veszprémi Utcazene Fesztivált (VUF) az OTP Bank.

Július 22-25 között Veszprém ismét egy városnyi fesztivállá lényegül, úton-útfélen koncertek hálózzák majd be a nemrég megújult belvárost. Az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál az egyik legegyedibb és legizgalmasabb zenei jamboree Magyarországon, amit immár 7 éve támogat a bank. “Nem csak névadó szponzora vagyunk a fesztiválnak, hanem például a Facebook oldalunkon keresztül lehet szavazni a zenekarokra, amellyel a legtöbb voksot kapó csapat elnyeri a bank által felajánlott 500 ezer forintos közönség díjat” – mondta Dolezsai Gergely, az OTP Bank Márkamenedzsment és Marketing Kommunikációs Főosztályának vezetője. Emellett az OTP Bank jelen van a fiatalok pénzügyi edukációját támogató OK Központon keresztül, amelyet a bank alapítványa, az OTP Fáy András Alapítvány működtet.

A bank az OTP Junior almárkával számos egyéb zenei rendezvényen is jelen lesz az idén is. A hitelintézet hosszú évek óta támogatója a VOLT, a Strand és a debreceni Campus fesztiváloknak. Ebben az évben is főtámogatója a Campusnak, a VOLT és a Strand Fesztiválokon pedig az OTP Junior színpaddal van jelen. Az OTP Junior az elmúlt évek során olyan tehetségeket is támogatott, akik példaképek lehetnek a mai fiatalok számára. “Olyanokat támogatunk, akik már megmutatták tehetségüket, ugyanakkor a segítségünkkel magasabb szinten tudják folytatni a megkezdett munkát. Ilyen volt például a Punnany Massif” – mondta Dolezsai Gergely, hozzátéve, hogy a reklámfilmjeikhez is jellemzően magyar zenekarokat választanak.

  • Megosztom