Ünnepi lapszámmal jön a Street Kitchen

Fördős Zé – gasztrocsapata mellett – ezúttal édesapja, Fördős Lajos közreműködésével hozza el a legütősebb karácsonyi recepteket.

Egy egész lapszámot szentel az év végi, ünnepi ételeknek a Street Kitchen csapata. A magazin elkészítésében, mint mindig, ezúttal is részt vett a teljes gasztrocsapat, amelynek tagja Fördős Zé édesapja, Lajos is. Apa és fia ezúttal azonban a kamerák előtt is együtt szerepelnek, méghozzá címlapon.

„Apu évek óta segíti a Street Kitchen csapatát, ő maga is rendszeresen főz, a töltött káposztája, az omlós kacsacomb, ahogy ő készíti, világbajnok. Néhány hónapja az első receptvideója is napvilágot látott, amelyet már több mint 100.000-en tekintettek meg. Azóta is mindegyik receptjét nagy érdeklődés kíséri. Örülök, hogy ezúttal nemcsak a konyhában alkottunk együtt, de a családi receptjeinket, az ünnepi ételek elkészítésének trükkjeit is megosztotta az olvasókkal, és még a címlapot is bevállalta” – mondta Fördős Zé, aki kollégáival és édesapjával közösen egy mindenre kiterjedő ünnepi lapszámot hozott össze.

„Brezírozott húsok, birsalmás receptek, rétesek, töltöttkáposzta-variációk, cuccos téli saláták – csak néhány a tucatnyi kajából, aminek a receptjét megalkottuk a téli lapszámba. Mindezek mellett megmutatjuk 71 top kedvenc fővárosi helyünket is a magazinban található Budapest-térképen” – árulta el a Street Kitchen házigazdája a november 6-tól kapható magazin kapcsán.

  • Megosztom